De Beursberichten: flink verlies op beurs van cannabis aandelen in week 8

Van in ieder geval de cannabis aandelen die we volgen op de beurs in De Beursberichten, kenden ze allemaal flinke verliezen deze week.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 8

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 8,75 dollar waard na een daling van 1,13%. Een week later is het aandeel weer verder gedaald naar 6,91 dollar: een daling van 21,03%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een stijging van zo’n 4,05% naar 7,20 dollar. Een week later is het aandeel weer gedaald naar 5,91 dollar: een daling van 17,92%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 5,68 dollar per aandeel waard na een stijging van 4,22%. Vandaag staat het op 4,82 dollar: een daling van 15,14%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 5,26 waard na een stijging van 6,26%. Het aandeel is sindsdien gedaald en staat nu op 4,34 dollar: een daling van 17,5%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 4,70 dollar waard na een stijging van 1,29%. Een week later is het gedaald naar 3,74 dollar: een daling van 20,42%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 3,98 dollar per aandeel na een stijging van ,05%. Vandaag is het 3,33 dollar waard: een verdere stijging van 16,33%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,6493 dollar per aandeel na een daling van 2,65%. Een week later is het 0,5206 dollar waard: een verdere daling van 19,82%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Flink verlies op de beurs in week 8

Van in ieder geval de cannabis aandelen die we volgen op de beurs in De Beursberichten, kenden ze allemaal flinke verliezen deze week.