De Beursberichten: herstel van week vijf zet door op de beurs in week zes

Op Greenlane na, was er voor ieder bedrijf dat we in De Beursberichten behandelen groene cijfers ten op zichte van vorige week.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 6

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 8,05 dollar waard na een stijging van 11,34%. Een week later is het aandeel verder gestegen naar 8,85 dollar: een stijging van 9,93%. Niet bepaald door de goede cijfers, als we onderstaande Twitter thread bekijken.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een stijging van zo’n 7,55% naar 5,98 dollar. Een week later is het aandeel verder gestegen naar 6,92 dollar: een stijging van 15,72%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 5,13 dollar per aandeel waard na een stijging van 3,01%. Vandaag staat het op 5,45 dollar: een verdere stijging van 6,24%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 4,26 dollar waard na een stijging van 4,93%. Een week later is het gestegen naar 4,64 dollar: een stijging van 8,92%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 3,72 dollar per aandeel na een stijging van 9,09%. Vandaag is het 3,96 dollar waard: een stijging van 6,45%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 4,07 waard na een daling van 3,32%. Het aandeel is sindsdien weer gestegen en staat nu op 4,95 dollar: een stijging van 21,62%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,7097 dollar per aandeel na een stijging van 0,67%. Een week later is het 0,6909 dollar waard: een verdere daling van 2,65%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Herstel van week vijf zet door op de beurs in week 6

Op Greenlane na, was er voor ieder bedrijf dat we in De Beursberichten behandelen groene cijfers ten op zichte van vorige week. Daarmee lijken de koersen voort te bouwen op de weg naar boven die vorige week is ingezet.