Sundial krijgt 180 dagen van NASDAQ om boven 1 dollar koers te komen

Sundial Growers moet vóór 8 augustus 2022 minimaal 10 opeenvolgende dagen boven de $ 1,00 per aandeel waard zijn van de NASDAQ.

0
Sundial Growers
- Advertentie -

Eerder deze week liet de kwakkelende Canadese Licensed Producer Sundial Growers (NASDAQ:SNDL) weten in een persbericht dat het 180 dagen heeft gekregen van de NASDAQ om ervoor te zorgen dat de koers weer boven de minimum vereiste van 1 dollar per aandeel komt.

Sundial gaat er alles aan doen om op de NASDAQ te blijven

Het bedrijf werd eerder op 9 augustus 2021 door de NASDAQ op de hoogte gebracht dat de biedprijs voor zijn gewone aandelen niet in overeenstemming was met de minimale biedprijsvereiste van NASDAQ. Op dat moment moest het bedrijf uiterlijk op 7 februari 2022 weer aan de verplichtingen voldoen. De verlenging stelt het bedrijf in staat om weer aan de voorwaarden te voldoen als de biedprijs voor de gewone aandelen van het bedrijf sluit op of boven US$ 1,00 per aandeel voor minimaal 10 opeenvolgende handelstransacties dagen vóór 8 augustus 2022.

Het bedrijf is voornemens de slotkoers van zijn gewone aandelen te controleren en heeft NASDAQ schriftelijk de verzekering gegeven dat het, indien nodig, beschikbare opties zal implementeren om weer te voldoen aan de vereiste minimumbiedprijs, inclusief een omgekeerde aandelensplitsing.

Sundial is overigens niet de enige grote Canadese Licensed producers in de problemen op de beurs, ook bij Hexo speelt namelijk een mogelijke verwijdering van de NASDAQ.

Subreddit Wallstreetbets redde Sundial al eerder van verwijdering

Sundial zat eerder al in de problemen, maar werd net als Gamespot gered door de subreddit /r/wallstreetbets toen de grote aanhang van de subreddit het bedrijf in het vizier kreeg en flink aandelen ging kopen tegen de wil van grote investeerders die juist gokten dat het bedrijf ten onder zou gaan.

Vorig jaar nam Sundial nog het Spiritleaf retail netwerk over en nam het Alcanna Inc. over voor 346 miljoen dollar.