Cannabis Industrie Nieuwsbrief #16

De zestiende cannabisindustrie.nl nieuwsbrief met alle artikelen die je niet mag hebben gemist in de afgelopen twee weken.

0
nieuwsbrief
- Advertentie -
Dutch Passion

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Nieuwsbrief #16

Grootste nieuws

De voorzieningenrechter verwees vorige week de verzoeken om voorlopige voorziening af van een collectief niet ingelote kwekers af in een kort geding.

En verder:

Analyses

Jef Martens maakt in een uitgebreide analyse de huidige stand op van het experiment gesloten coffeeshopketen en de lopende bezwaren en kortgedingen: ‘Het bezwaar tegen het bezwaar‘.

Columns

De eerste column van het nieuwe jaar door Cor van growshop Plantarium uit Nijmegen gaat over hun omgang met de lockdown en hij beschrijft het verhaal van Jip en Ingrid die zelf cannabis willen kweken om olie van te maken in de strijd tegen borstkanker.

En wat zegt (de lengte van) de naam over de wiet eigenlijk? Ik zette het uit een in een column.

Podcasts

Een nieuwe podcast is er de afgelopen twee weken verschenen, ditmaal voornamelijk over het kweken van cannabis met Roger van growshop Organic Earth. Roger Willemsen is als eigenaar en mede-oprichter van growshop Organic Earth, al sinds 1992 werkzaam in de legale cannabisindustrie. In die functie ook mede aan de basis gestaan van de BGSD (inmiddels gefuseerd met PCN), en oud-bestuurslid van het PCN. Daarnaast is hij mede-oprichter van de Teknomads, een buitenmaatschappelijke feestorganisatie.

Veel lees en luister plezier!