Cannabis Industrie Podcast #6 met gast Bart Hissink

De zesde Cannabis Industrie Podcast door cannabisindustrie.nl met Bart Hissink. Bart is medicinale cannabis gebruiker en ambassadeur van Hersenletsel.nl, ’Cannabis? Aangenaam!’, Justice for Johan en startte in mei 2017 Social Club Hof van Twente.

Redactiehttps://cannabisindustrie.nl
Dit artikel is geplaatst door de redactie van cannabisindustrie.nl
- Advertisement -
Dutch Passion

De Cannabis Industrie Podcast is een nieuwe wekelijkse podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. Vandaag Bart Hissink. De voertaal is Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. De podcast komt online iedere week op maandag. 

Aflevering 6 met Bart Hissink

Over Bart Hissink

Een ernstig rally ongeluk in 2009 zette het leven van Bart Hissink volledig op zijn kop. Hij liep hersenletsel op en moest zijn leven helemaal opnieuw inrichten. Waar reguliere medicatie faalde, bleek cannabis wél te helpen. Bart is ambassadeur van Hersenletsel.nl en van de stichting VOC campagne ’Cannabis? Aangenaam!’ en startte in mei 2017 Social Club Hof van Twente.

Besproken in deze podcast

De wietproef, Bart zijn ongeluk, medicinale cannabis, thuisteelt, vrijlating Johan van Laarhoven, Tukta uit gevangenis, eerder podcast met Marjon en dan specifiek over vergoeding medicinale cannabis, motie Hof van Twente, inspreken bij de gemeente, Jan en Jannie, Social Club Hof van Twente, docu serie ‘cannabis’, Hans Kamperman.

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.

 

Cannabis Industrie Awards 2021

Meer artikelen

Blijf cannabisindustrie.nl volgen

237VolgersVind ik leuk
702VolgersVolgen
540VolgersVolgen

Laatste cannabisindustrie nieuws

Cannabisindustrie.nl redactie

204 ARTIKELEN0 REACTIES
34 ARTIKELEN0 REACTIES
18 ARTIKELEN0 REACTIES
10 ARTIKELEN0 REACTIES