Clover Leaf maakt 125 miljoen dollar NASDAQ IPO bekend

De verwachting is dat Clover Leaf op de NASDAQ zal worden verhandeld onder het tickersymbool “CLOEU” vanaf 20 juli 2021.

Redactiehttps://cannabisindustrie.nl
Dit artikel is geplaatst door de redactie van cannabisindustrie.nl
- Advertisement -
Dutch Passion

Clover Leaf Capital Corp. (NASDAQ:CLOEU) heeft gisteren in een persbericht de prijs bekendgemaakt van haar eerste IPO van 12.500.000 eenheden tegen een prijs van $ 10,- per stuk. De verwachting is dat Clover Leaf op de NASDAQ zal worden verhandeld onder het tickersymbool “CLOEU” vanaf 20 juli 2021.

Clover Leaf gaat naar de NASDAQ

Het bedrijf wordt geleid door CEO en voorzitter Felipe MacLean, die de Yntegra Group heeft opgericht en momenteel als CEO fungeert. Hij wordt vergezeld door CFO Luis Guerra, die fungeert als mede-oprichter en Managing Director van Vitax Partners.

Clover Leaf Capital is van plan zijn zoektocht te richten op Amerikaanse bedrijven in de cannabisindustrie met een ondernemingswaarde van $ 200 miljoen of meer die voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving binnen de rechtsgebieden waarin ze zich bevinden.

Details over de IPO

Elke eenheid bestaat uit één aandeel van gewone klasse A-aandelen en één recht om één achtste (1/8) van één aandeel van gewone aandelen van klasse A bij de voltooiing van de initiële bedrijfscombinatie van het bedrijf. Zodra de effecten waaruit de deelbewijzen bestaan, afzonderlijk worden verhandeld, zullen de aandelen van gewone aandelen en rechten van klasse A naar verwachting op de NASDAQ worden verhandeld onder respectievelijk de symbolen “CLOE” en “CLOER”.

Maxim Group LLC treedt op als enige book-running manager voor de IPO.

Het bedrijf heeft de underwriters een optie van 30 dagen toegekend om maximaal 1.875.000 extra eenheden te kopen tegen de initiële openbare aanbiedingsprijs om eventuele overtoewijzingen te dekken. Het aanbod zal naar verwachting worden afgesloten op 22 juli 2021, afhankelijk van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

Een registratieverklaring met betrekking tot de effecten is op 19 juli 2021 door de SEC van kracht verklaard.

Naast Clover Leaf zal ook Intercure uit Israël binnenkort op de NASDAQ zijn genoteerd.

Cannabis Industrie Awards 2021

Meer artikelen

Blijf cannabisindustrie.nl volgen

237VolgersVind ik leuk
702VolgersVolgen
540VolgersVolgen

Laatste cannabisindustrie nieuws

Cannabisindustrie.nl redactie

204 ARTIKELEN0 REACTIES
34 ARTIKELEN0 REACTIES
18 ARTIKELEN0 REACTIES
10 ARTIKELEN0 REACTIES