Coffeeshop Smokery in Wormerveer (Zaanstad) opent op 12 augustus

Loco-burgemeester Harrie van der Laan zal persoonlijk de officiële opening verrichten op 12 augustus.

0
coffeeshops jan van piekeren column werken in de coffeeshops tijdens de corona crisis afhaal horeca gedeelte open dicht coffeeshop roermond Coffeeshop van het Jaar
- Advertentie -

In Zaanstad zullen binnenkort maximaal drie coffeeshops gevestigd zijn, waarvan twee in het centrum van Zaandam en de derde die haar deuren opent in Wormerveer deze maand. De gemeente Zaanstad heeft in mei 2023 een vergunning verleend aan Smokery BV, die op 12 augustus om 10.00 uur feestelijk zal openen berichtte eerder deze week lokaal nieuws medium De Orkaan. De oprichters, Maikel, Ralph en Ian, hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om een voormalige telefoonwinkel om te bouwen tot een moderne en klantvriendelijke coffeeshop, gelegen aan Markstraat 33 in Wormerveer.

Uitgebreide openingstijden en strikte beveiliging bij Smokery

Smokery Coffeeshop zal zeven dagen per week geopend zijn van 10.00 uur tot 22.00 uur.

De focus ligt op het aanbieden van afhaalbare cannabisproducten, maar ook coffee-to-go zal beschikbaar zijn voor klanten.

Om de veiligheid te waarborgen, zal er gedurende de openingstijden permanent beveiliging aanwezig zijn, die toezicht houdt op zowel de winkel als de directe omgeving.

Smokery neemt deel aan landelijk experiment gesloten coffeeshopketen

Smokery zal ook deelnemen aan het Experiment gesloten coffeeshopketen, gezien de gemeente Zaandam een van de tien gemeenten is.

Loco-burgemeester Harrie van der Laan zal persoonlijk de officiële opening verrichten op 12 augustus.

Opvallend is verder dat de coffeeshop de naam draagt op Google “Smokery by The Plug Wormerveer Coffeeshop”. The Plug, die meerdere coffeeshops uitbaat in Amsterdam, is namelijk ook gelieerd aan de wietproef teler Linsboer B.V.