De Beursberichten: Aurora en Greenlane kondigen maatregelen aan

Ten op zichte van vorige week zijn de verschillen op de beurs klein. Wel hebben Aurora en Greenlane drastische maatregelen aangekondigd.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 25

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 3,52 dollar waard na een daling van 14,77%. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 3,34 dollar: een daling van 5,11%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van 17,95% naar 3,2 dollar. Een week later is het aandeel iets tegestegen naar 3,21 dollar: een stijging van 0,31%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 2,70 dollar per aandeel waard na een daling van 8,16%. Vandaag staat het op 2,80 dollar: een stijging van 3,7%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 2,72 dollar per aandeel na een daling van 7,17%. Vandaag is het 2,78 dollar waard: een stijging van zo’n 2,2%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 2,05 waard na een daling van 20,54%. Het aandeel is sindsdien iets gestegen en staat nu op 2,08 dollar: een stijging van 1,46%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 1,35 dollar waard na een daling van 13,64%. Een week later is het iets verder gedaald naar 1,29 dollar: een daling van zo’n 4,44%. En er gebeurde dit deze week:

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,25 dollar per aandeel na een daling van 16,67%. Vandaag staat het op 0,2227: een daling van 10,92%. Greenlane kondigde in een persbericht deze week dan ook veranderingen aan om het tij te keren.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Aurora en Greenlane kondigen maatregelen aan

Ten op zichte van vorige week zijn de verschillen op de beurs klein. Wel hebben Aurora en Greenlane drastische maatregelen aangekondigd. Zo ontslaat Aurora 12% van zijn werknemers en probeert Greenlane 30 miljoen dollar te genereren door onder andere het hoofdkantoor te verkopen.