De Beursberichten: alleen Tilray stijgt ten opzichte van vorige week

Alleen het aandeel van Tilray is ten opzichte van vorige week gestegen met zo'n 8,9%.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we vijf grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 12

In De Beursberichten rubriek volgen we in 2023 Village Farms International (NASDAQ:VFF, meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland), Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB, aandeelhouder in wietexperiment teler The Growery), Greenlane (NASDAQ:GNLN, actief in Nederland na de overname van Conscious Wholesale in 2019) en High Tide (NASDAQ:HITI, actief in Nederland na de overname van Grass City in 2018).

In de eerdere jaren volgden we ook Cronos Group, maar die hebben we laten vallen. De focus in deze rubriek ligt op bedrijven die (deels) actief zijn in Nederland, aangevuld met Canopy Growth en Tilray.

De grafieken hieronder zijn interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray was vorige week 2,36 dollar waard per aandeel na een daling van zo’n 8,88%. Een week later is het aandeel gestegen naar 2,57 dollar: een stijging van zo’n 8,9%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 2,03 dollar waard na een daling van zo’n 8,97%. Een week later is het aandeel 1,88 dollar waard: een verdere daling van zo’n 7,39%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 1,04 waard na een daling van zo’n 16,8%. Het aandeel is een week later 1,09 dollar waard: een stijging van zo’n 4,81%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 0,8727 dollar per aandeel waard na een daling van 9,4%. Vandaag is het 0,8650 dollar waard: een verdere daling van 0,88%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 0,7092 dollar waard na een daling van 12%. Vandaag is het nog steeds 0,7075 waard: een verdere daling van zo’n 0,24%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,3404 dollar per aandeel na een daling van zo’n 4,65%. Vandaag staat het op 0,3398 dollar: een daling van zo’n 0,18%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Alleen Tilray stijgt ten opzichte van vorige week

Alleen het aandeel van Tilray is ten opzichte van vorige week gestegen met zo’n 8,9%. Alle andere bedrijven die we volgen in De Beursberichten wisten het tij echter niet te keren en daalden voor de zoveelste week op rij.