De Beursberichten: al vier weken achtereen verliezen op de beurs

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 17

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 5,73 dollar waard na een daling van 14,22%. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 5,23 dollar: een daling van 8,7%. Deze week kondigde het bedrijf dan ook maatregelen aan:

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van 13,16% naar 5,41 dollar. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 5,01 dollar: een daling van 7,39%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 4,45 dollar per aandeel waard na een daling van 6,32%. Vandaag staat het op 4,15 dollar: een daling van 6,74%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 3,96 waard na een daling van 2,22%. Het aandeel is sindsdien verder gedaald en staat nu op 3,48 dollar: een daling van 12,12%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 3,23 dollar waard na een daling van 9,78%. Een week later is het verder gedaald naar 2,94 dollar: een daling van 8,97%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 3,21 dollar per aandeel na een daling van 5,3%. Vandaag is het 2,92 dollar waard: een daling van 9,03%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,4067 dollar per aandeel na een daling van 9,23%. Vandaag staat het op 0,3435: een daling van 15,54%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Al vier weken achtereen verliezen op de beurs

In week 13 was er nog een tijdelijke opleving, maar inmiddels zijn we alweer vier weken verder waarin we iedere week over verliezen op de beurs berichten.

Het begint daarmee problematische vormen aan te nemen.