De Beursberichten: High Tide blijft stijgen, Greenlane en Village Farms dalen licht

Het aandeel van High Tide is blijven stijgen, terwijl het aandeel van Greenlane en Village Farms juist iets is gedaald.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we drie beursgenoteerde cannabis bedrijven die in Nederland actief zijn en waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 19

In De Beursberichten rubriek volgen we in 2024 Village Farms International (NASDAQ:VFF, meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland), Greenlane (NASDAQ:GNLN, actief in Nederland na de overname van Conscious Wholesale in 2019) en High Tide (NASDAQ:HITI, actief in Nederland na de overname van Grass City in 2018).

In de eerdere jaren volgden we ook Aurora, Cronos Group, Canopy Growth en Tilray, maar die hebben we laten vallen. De focus in deze rubriek ligt op bedrijven die (deels) actief zijn in Nederland.

De grafieken hieronder zijn interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 2,19 waard na een stijging van zo’n 8,42%. Het aandeel is een week later 2,44 dollar waard: een stijging van zo’n 11,41%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 1,33 dollar per aandeel waard na een stijging van zo’n 0,76%. Vandaag is het 1,26 dollar waard: een daling van zo’n 5,26%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,6420 dollar waard per aandeel na een stijging van zo’n 16,37%. Vandaag is het 0,6250 dollar waard: een daling van zo’n 2,65%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

High Tide blijft stijgen, Greenlane en Village Farms dalen licht

Het aandeel van High Tide is blijven stijgen, terwijl het aandeel van Greenlane en Village Farms juist iets is gedaald.