De Beursberichten: Greenlane, Village Farms en Aurora stijgen licht in week 25

Van de zes bedrijven die we volgen in De Beursberichten rubriek, steeg het aandeel van Greenlane, Village Farms en Aurora licht in week 25 ten opzichte van week 24. Voor de andere bedrijven betekende het een licht verlies.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we vijf grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 25

In De Beursberichten rubriek volgen we in 2023 Village Farms International (NASDAQ:VFF, meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland), Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB, aandeelhouder in wietexperiment teler The Growery), Greenlane (NASDAQ:GNLN, actief in Nederland na de overname van Conscious Wholesale in 2019) en High Tide (NASDAQ:HITI, actief in Nederland na de overname van Grass City in 2018).

In de eerdere jaren volgden we ook Cronos Group, maar die hebben we laten vallen. De focus in deze rubriek ligt op bedrijven die (deels) actief zijn in Nederland, aangevuld met Canopy Growth en Tilray.

De grafieken hieronder zijn interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 1,97 dollar per aandeel na een daling van zo’n 42%. Vandaag staat het op 2,07 dollar: een stijging van zo’n 5,08%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray was vorige week nog 1,64 dollar waard per aandeel na een daling van zo’n 5,2%. Een week later is het aandeel gedaald naar 1,58 dollar: een daling van zo’n 3,66%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 1,30 waard na een stijging van zo’n 4%. Het aandeel is een week later 1,26 dollar waard: een daling van zo’n 3,08%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 0,6312 dollar per aandeel waard na een stijging van 12,32%. Vandaag is het 0,6800 dollar waard: een stijging van 7,73%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 0,6678 dollar waard na een daling van zo’n 7,6%. Een week later is het aandeel 0,5998 dollar waard: een daling van zo’n 10,2%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 0,5395 dollar waard na een stijging van zo’n 0,65%. Vandaag is het 0,5621 waard: een stijging van zo’n 4,2%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Greenlane, Village Farms en Aurora stijgen licht in week 25

Van de zes bedrijven die we volgen in De Beursberichten rubriek, steeg het aandeel van Greenlane, Village Farms en Aurora licht in week 25 ten opzichte van week 24. Voor de andere bedrijven betekende het een licht verlies.