De Beursberichten: Village Farms, Aurora en Canopy nog steeds onder 1 dollar grens in week 28

Van alle bedrijven die we volgen in De Beursberichten zijn drie bedrijven, Village Farms, Aurora Cannabis en Canopy Growth, inmiddels alweer een tijdje onder de een dollar grens.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we vijf grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 28

In De Beursberichten rubriek volgen we in 2023 Village Farms International (NASDAQ:VFF, meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland), Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB, aandeelhouder in wietexperiment teler The Growery), Greenlane (NASDAQ:GNLN, actief in Nederland na de overname van Conscious Wholesale in 2019) en High Tide (NASDAQ:HITI, actief in Nederland na de overname van Grass City in 2018).

In de eerdere jaren volgden we ook Cronos Group, maar die hebben we laten vallen. De focus in deze rubriek ligt op bedrijven die (deels) actief zijn in Nederland, aangevuld met Canopy Growth en Tilray.

De grafieken hieronder zijn interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray was vorige week en de week ervoor nog 1,64 dollar waard: een stijging van 3,8%. Een week later is het aandeel 1,72 dollar waard: een stijging van 4,88%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 1,24 waard na een stijging van zo’n 3,8%. Het aandeel is een week later 1,26 dollar waard: een stijging van zo’n 1,61%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 1,04 dollar per aandeel na een daling van zo’n 22%. Vandaag staat het op 1,00 dollar: een daling van zo’n 3,85%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 0,6272 dollar per aandeel waard na een stijging van 6,32%. Vandaag is het 0,6320 dollar waard: een stijging van zo’n 7,65%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 0,5540 dollar waard na een stijging van zo’n 4,92%. Vandaag is het 0,5612 waard: een stijging van zo’n 1,3%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 0,4591 dollar waard na een stijging van zo’n 6,3%. Een week later is het aandeel 0,5634 dollar waard: een stijging van zo’n 22,72%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Village Farms, Aurora en Canopy nog steeds onder 1 dollar grens in week 28

Van alle bedrijven die we volgen in De Beursberichten zijn drie bedrijven, Village Farms, Aurora Cannabis en Canopy Growth, inmiddels alweer een tijdje onder de een dollar grens. Dat terwijl Greenlane op het randje staat met het precies waard zijn van 1 dollar per aandeel.