De Beursberichten: opleving in week 29 weer teniet gedaan in week 30

Amerikaanse introduceerden vorige week hun cannabis decriminalisatie wetsvoorstel waardoor de koersen omhoog gingen, maar deze week zijn de koersen weer terug bij af.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 30

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een stijging van 22,36% naar 3,94 dollar. Een week later is het aandeel gedaald naar 3,26 dollar: een daling van 20,86%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 3,31 dollar per aandeel na een stijging van 10,7%. Vandaag is het 2,97 dollar waard: een daling van zo’n 10,27%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 3,35 dollar per aandeel waard na een stijging van 19,21%. Vandaag is het 2,82 dollar waard: een daling van 15,82%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 3,05 dollar waard na een stijging van 36,16%. Een week later is het aandeel gedaald naar 2,44 dollar: een daling van 20%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 1,65 waard na een daling van 36,16%. Het aandeel is een week later verder gedaald naar 1,45 dollar: een daling van 12,12%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 1,65 dollar waard na een stijging van 25%. Een week later is het weer gedaald naar 1,36 dollar: een daling van zo’n 17,6%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,1960 dollar per aandeel na een daling van 2,73%. Vandaag staat het op 0,1490: een verdere daling van zo’n 24%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Opleving in week 29 weer teniet gedaan in week 30

Amerikaanse introduceerden vorige week hun cannabis decriminalisatie wetsvoorstel waardoor de koersen omhoog gingen, maar deze week zijn de koersen weer terug bij af.