De Beursberichten: High Tide en Canopy Growth grootste stijgers in week 49

In week 49 van de Beursberichten zijn kleine verschillen te waarnemen ten opzichte van vorige week. Met uitschieters van High Tide en Canopy Growth die beiden dubbele cijfers haalden (in percentages) ten opzichte van vorige week.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we vijf grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 49

In De Beursberichten rubriek volgen we in 2023 Village Farms International (NASDAQ:VFF, meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland), Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Greenlane (NASDAQ:GNLN, actief in Nederland na de overname van Conscious Wholesale in 2019) en High Tide (NASDAQ:HITI, actief in Nederland na de overname van Grass City in 2018).

In de eerdere jaren volgden we ook Cronos Group, maar die hebben we laten vallen. De focus in deze rubriek ligt op bedrijven die (deels) actief zijn in Nederland, aangevuld met Canopy Growth en Tilray.

De grafieken hieronder zijn interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray was vorige week en de week ervoor nog 1,81 dollar waard: een stijging van zo’n 1,12%. Een week later is het aandeel 1,84 dollar waard: een stijging van zo’n 1,66%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 1,47 waard na een daling van zo’n 2%. Het aandeel is een week later 1,635 dollar waard: een stijging van zo’n 11,22%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen..

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 0,8190 dollar per aandeel waard na een daling van zo’n 1,09%. Vandaag is het 0,8200 dollar waard: een stijging van zo’n 0,12%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 0,5596 dollar waard na een daling van zo’n 3%. Een week later is het aandeel 0,6975 dollar waard: een stijging van zo’n 24,64%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,5500 dollar per aandeel na een stijging van zo’n 3,2%. Vandaag staat het op 0,5800 dollar: een stijging van zo’n 5,45%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

High Tide en Canopy Growth grootste stijgers in week 49

In week 49 van de Beursberichten zijn kleine verschillen te waarnemen ten opzichte van vorige week. Met uitschieters van High Tide en Canopy Growth die beiden dubbele cijfers haalden (in percentages) ten opzichte van vorige week.