De Beursberichten: flinke neergang voor cannabis aandelen in week 51

Inmiddels is Aurora door de 1 dollar ondergrens gezakt en ook Greenlane verkeert nog steeds in zwaar weer.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 51

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray was vorige week 3,39 dollar waard per aandeel na een daling van 8,62%. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 2,90 dollar: een verdere daling van 14,45%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 2,83 dollar per aandeel na een daling van zo’n 2,08%. Vandaag is het 2,68 dollar waard: een verdere daling van zo’n 5,3%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 2,84 dollar waard na een daling van zo’n 12,35%. Een week later is het aandeel 2,41 dollar waard: een verdere daling van zo’n 15,14%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 1,59 dollar per aandeel waard na een daling van 9,66%. Vandaag is het 1,41 dollar waard: een verdere daling van 11,32%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 1,51 waard na een daling van zo’n 2,58%. Het aandeel is een week later 1,46 dollar waard: een verdere daling van zo’n 3,31%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 1,11 dollar waard na een daling van 1,77%. Vandaag is het 0,9601 waard: een verdere daling van zo’n 13,51%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,4500 dollar per aandeel na een daling van zo’n 3,95%. Vandaag staat het op 0,3200: een verdere daling van zo’n 28,9%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Flinke neergang voor cannabis aandelen in week 51

De aandelen dalen al een paar weken, maar nadat weer duidelijk werd dat er geen bankenwet (of meer) door het Amerikaanse congres wordt goedgekeurd dalen de aandelen verder. Inmiddels is Aurora door de 1 dollar ondergrens gezakt en ook Greenlane verkeert nog steeds in zwaar weer.