Greenlane komt met nieuwe cones alternatief ‘The Cali’ i.s.m. Berner

'The Cali' is het alternatief van VIBES en Berner voor de cone joint.

0
greenlane berner vibes prerols hulzen
Via Twitter
- Advertentie -

Greenlane (NASDAQ:GNLN) maakte vorige week bekend in een persbericht dat het de nieuwe ‘The Cali’ pre-roll hulzen op de markt gaat brengen in samenwerking met Berner, rapper en CEO van Cookies.

In Nederland zijn het vooral cones die worden gebruikt om voorgedraaide joints te maken, maar er is een steeds grotere groep van consumenten die klaar is met het gebruik van tabak en onder andere liever dikkere, beter brandende, sigaar-achtig puur willlen roken. Vibes speelt daar nu op in met de ‘The Cali’ hulzen.

‘The Cali’ is het alternatief van VIBES en Berner voor de cone joint

The Cali bootst de de kenmerkende rolstijl van Berner na: een cilindrische pre-roll buis met een brede omtrek die zorgt voor een optimale luchtstroom, comfortabel inhaleren en een fijne rookervaring. The Cali is geworteld in jarenlang onderzoek en is ontwikkeld om consumenten een alternatief te bieden voor de traditionele cone – de enige pre-roll-optie die vandaag beschikbaar is, en volgt op de hielen van een succesvolle lancering van de nieuwste VIBES-papiercollectie op basis van biologische hennep.

Als aanvulling op een verscheidenheid aan materiaalsoorten en rookvoorkeuren, wordt The Cali aangeboden in drie maten – één, twee en drie gram – in alle vier de kenmerkende VIBES-papiercollecties: ultradun, rijst, hennep en organische hennep. The Cali by VIBES™ zal vanaf september 2021 in het heel de VS beschikbaar zijn, waarna Europa ongetwijfeld niet lang daarna zal volgen.

“(…)cilindrische vormfactor die is ontworpen voor een optimale luchtstroom(…)”

“Met de release van The Cali blijven we de innovatie van ons bedrijf tonen. Hoewel we allemaal de cone kunnen waarderen, is The Cali een soortgelijk concept, maar met een cilindrische vormfactor die is ontworpen voor een optimale luchtstroom. Als gepassioneerde rokers en kenners, zullen we ons blijven concentreren op kwaliteitspapier en producten die consumenten missen, zoals The Cali. Persoonlijk ben ik al meer dan 20 jaar aan het rollen, en kreeg constant te horen van vrienden en mensen met wie ik in de loop der jaren contact heb gehad dat ‘als ik zou zo kunnen rollen, ik joints zou roken in plaats van blunts.’ Nou, nu hoef je alleen nog maar te puffen met The Cali”, zegt Berner in het persbericht, CEO van VIBES.