Spaanse groothandel Plantasur gaat verkoop zaden hervatten na inval

Vorige week maakte Plantasur bekend in een nieuwsbrief dat ze de verkoop van cannabiszaden weer hervatten.

0
plantasur groothandel spanje
- Advertentie -

De oplettende lezer kan zich herinneren dat we berichtten dat na Dinafem, ook Plantasur een inval kreeg te verwerken. Gezien Dinafem nog steeds niet terug operatief is, werd er dan ook gevreesd voor de toekomst van Plantasur. Maar vorige week maakten ze bekend in een nieuwsbrief dat ze de verkoop van cannabiszaden weer hervatten.

Update, 30 oktober: het lijkt nog iets te voorbarig te zijn geweest. Plantasur laat namelijk in een nieuwsbrief het volgende weten.

Dear friends,

Unfortunately we have received a ratification of the precautionary measures on our seed warehouse, we will not be able to serve seed orders from next week, as we had previously announced.

We will inform you once this situation changes and we apologize for any inconvenience this may have caused you.

Regards

Vrij vertaald:

Lieve vrienden,

Helaas hebben we een bekrachtiging gekregen van de voorzorgsmaatregelen op ons zaden magazijn, we zullen vanaf volgende week geen zaadbestellingen kunnen uitleveren, zoals we eerder hadden aangekondigd.

We zullen u informeren zodra deze situatie verandert en onze excuses voor het eventuele ongemak dat dit voor u heeft veroorzaakt.

Groeten

Plantasur hervat verkoop cannabiszaden

Die informatie kwam tot ons dankzij growshop Organic Earth dat ons op de hoogte stelde van de ontwikkeling en ons de nieuwsbrief toestuurde. Daarin schreven ze in vier talen het volgende:

Dear friends,

We are pleased to inform you that soon we will be able to resume the service of selling seeds, we invite you to place your orders in the next few days to be among the first. We will do our best to provide you the best service and thank you for your understanding for this new beginning.

Do not hesitate to contact your sales representatives for more information.

Vrij vertaald:

Lieve vrienden,

We zijn verheugd u te kunnen meedelen dat we binnenkort de service voor het verkopen van zaden kunnen hervatten, we nodigen u uit om de komende dagen uw bestellingen te plaatsen om als een van de eersten te zijn. We zullen ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en danken u voor uw begrip voor dit nieuwe begin.

Aarzel niet om contact op te nemen met uw verkoopvertegenwoordigers voor meer informatie.

Spanje en cannabis blijft een moeilijk huwelijk

Ondanks dat er in het Huis van Afgevaardigden en in de Senaat wordt gepraat over de legalisering en regulering van cannabis, is de realiteit nog altijd harde repressie. Beiden voorstellen werden dan ook met een ruime meerderheid afgewezen. De repressie is daarnaast te zien bij de Dinafem inval, maar ook recentelijk in Barcelona en de clubs aldaar en de inval bij Plantasur.