GreenTech terug in de RAI van 14-16 juni met ‘Cannabis Pavilion’

De GreenTech tuinbouw beurs is terug van 14-16 juni in de RAI in Amsterdam met wederom een 'Cannabis Pavilion'.

0
Foto van het panel tijdens de vragensessie na de presentaties bij GreenTech 2021
Foto van een cannabis gerelateerd panel tijdens de vragensessie na de presentaties bij GreenTech 2021. Foto: Jef Martens
- Advertentie -

Eerder deze week liet de GreenTech tuinbouw beurs weten dat ze terug zijn in van 14-16 juni in de RAI in Amsterdam met wederom een ‘Cannabis Pavilion’.

GreenTech terug in de RAI van Amsterdam in 2022 met ‘Cannabis Pavilion’

GreenTech is volgens de eigen website ‘de wereldwijde ontmoetingsplaats voor alle professionals die betrokken zijn bij tuinbouwtechnologie. GreenTech richt zich op de vroege stadia van de tuinbouwketen en productievraagstukken die voor telers relevant zijn. GreenTech biedt twee jaarlijkse tentoonstellingen aan’.

Maar sinds een aantal jaar is op de tuinbouw beurs ook de (medicinale-) cannabisindustrie vertegenwoordigt in het Cannabis Pavilion. Zo valt uit de inrichting van de beurs op te maken dat onder andere Green House, Royal Queen Seeds, Dutch Passion, Autopot, het beursgenoteerde Urban-Gro (NADAQ:UGRO), Gavita, Koppert, Fluence by Osram, Brightlabs en Wagening University om er maar wat te noemen die ons bekend in de oren klonken.

Vorig jaar was Jef Martens aanwezig en deed verslag in twee delen. Een algemeen verslag, en een verslag van de presentaties over medicinale cannabis.

Kaartjes zijn in ieder geval alvast te koop via de website en er lijkt nog beperkt plek te zijn om zelf op de beurs te staan met uw bedrijf.