Urban-gro (NASDAQ:UGRO) breidt uit naar Nederland en Frankrijk

urban-gro (geschreven zonder hoofdletters) kondigde gisteren aan dat het overeenkomsten heeft gesloten met twee Europese bedrijven in Nederland en Frankrijk.

0
aanmelding wietproef wietexperiment experiment gesloten coffeeshopketen assortiment jef martens analyse wietproef loting project c
- Advertentie -
Cannabis Industrie Awards 2022

Het sinds kort beursgenoteerde bedrijf Urban-Gro (NASDAQ:UGRO) uit Colorado maakte deze week bekend in een persbericht dat het uitbreidt naar Nederland en Frankrijk. Wat ze hier precies komen doen, of welke samenwerking ze opzoeken (wietexperiment gerelateerd?), is onduidelijk.

Samenwerking met twee Europese bedrijven

urban-gro (geschreven zonder hoofdletters) kondigde gisteren aan dat het overeenkomsten heeft gesloten met twee Europese bedrijven, één in Frankrijk en één in Nederland. Deze vertegenwoordigingsovereenkomsten zijn de eerste van het bedrijf buiten de VS. Bovendien bereidt het bedrijf samen met een strategische vendor-partner de laatste ontwikkeling voor van een complex mechanisch milieusysteem dat specifiek is ontworpen voor de Europese markt.

(…)toegenomen vraag naar duurzame geïntegreerde CEA-faciliteiten(…)

Terwijl het werk voortzet aan bestaande projecten die het bedrijf in 2020 ondertekende, zet het bedrijf zich in om zijn aanwezigheid en strategisch bereik in heel Europa te vergroten. Het bedrijf is van plan zijn partnerschappen en bestaande Amerikaanse technische expertise en overhead te benutten om te voldoen aan de toegenomen vraag naar duurzame geïntegreerde CEA-faciliteiten en de uitbreiding van de cannabisindustrie in Europa.

Reactie Bradley Nattrass, CEO van urban-gro

“De Europese markt vertegenwoordigt een enorme groeimogelijkheid voor het bedrijf. Met de snel groeiende vraag naar CEA-oplossingen zijn wij van mening dat urban-gro goed gepositioneerd is om onze opgedane expertise in engineering, ontwerp en systeemintegratie op maat naar deze opkomende markt te brengen. Deze afspraken met agenten vertegenwoordigen de eerste belangrijke stappen bij het opbouwen van ons team en uiteindelijk het openen van ons Europese kantoor zodra de wereldwijde omstandigheden het toelaten,” aldus Bradley Nattrass in het persbericht, Chief Executive Officer en voorzitter van urban-gro.

Bovendien is het bedrijf verheugd om samen te werken met een belangrijke productiepartner om alle certificeringen te ontwikkelen en veilig te stellen voor een mechanisch systeem dat speciaal is gebouwd om de kloof van complexe milieusystemen voor indoor CEA-faciliteiten in Europa te dichten.