Het belangrijkste cannabisindustrie nieuws op een rijtje van week 6

Iedere week selecteren we voor de zondag het belangrijkste cannabisindustrie nieuws van de afgelopen week op een rijtje. Vandaag week 6.

0
belangrijkste cannabisindustrie nieuws op een rijtje
- Advertentie -

Wist je dat we ook een tweewekelijkse nieuwsbrief hebben?

Coffeeshop Indian in Eindhoven gesloten na politie inval: te grote voorraad

De controle was onderdeel van een lopend rechercheonderzoek.

Kuipers: Voor de zomer Kamer geïnformeerd over vervolg evaluatie BMC

De Tweede Kamer wordt nog voor de zomer geïnformeerd over de vervolgstappen naar aanleiding van de evaluatie van het Bureau Medicinale Cannabis (BMC) liet de nieuwe minister van VWS Ernst Kuipers weten in beantwoording van twaalf kamervragen van D66 over medicinale cannabis en ontoereikend beleid op maatschappelijk behoefte.

Coffeeshopbond PCN zoekt toenadering met MKB-Nederland

Coffeeshopbond Platform Cannabisondernemingen Nederland (PCN) liet vorig weekend weten dat het toenadering heeft gezocht met MKB-Nederland.

Stoplicht op geel: Bevriest Duitsland legaliseringsplannen?

Hoe staat het met de legalisering van cannabis in Duitsland in de eerste 100 dagen van de stoplichtcoalitie? Jef Martens doet verslag van een interview tussen de Deutsche Hanfverband (DHV) en Dirk Heidenblut, portefeuillehouder drugs van de SPD.

Stuifmeelbestendige cannabis maakt grootschalige landbouw mogelijk

De introductie van stuifmeelbestendige cannabis kan door grootschalige landbouw worden gebruikt en levert hogere opbrengsten, lagere kosten en verbeterde aromatische en chemische eigenschappen op.

Minister van Justitie Israël stelt verdere cannabis decriminalisatie voor

Ondanks de roep om legalisering, is cannabis nog altijd niet eens gedecriminaliseerd in Israël. Mogelijk wel met de voorstellen van de minister.

Leafly aandelen sinds vandaag op de NASDAQ onder ticker LFLY

Maandag is de beursgang van Leafly naar de NASDAQ een feit geworden. Aandelen van het bedrijf zullen verhandelen onder ticker ‘LFLY’.

Sundial krijgt 180 dagen van NASDAQ om boven 1 dollar koers te komen

Sundial Growers moet vóór 8 augustus 2022 minimaal 10 opeenvolgende dagen boven de $ 1,00 per aandeel waard zijn van de NASDAQ.

Wist je dat we ook een tweewekelijkse nieuwsbrief hebben?