Hexo Corp. (NYSE:HEXO) voltooit verkoop van $ 26 miljoen aan aandelen

De opbrengst zal gebruikt worden voor algemene bedrijfsdoeleinden.

0
Hexo Corp aandelen
Via Hexo
- Advertentie -

HEXO Corp. (NYSE:HEXO) kondigde vorige week aan dat het zijn eerder aangekondigde at-the-market equity-programma (het “ATM-programma”) heeft afgerond. Onder het ATM-programma heeft het bedrijf tussen 18 juni 2020 en 31 juli 2020 in totaal 33.921.979 aandelen verkocht via de Toronto Stock Exchange, de New York Stock Exchange en andere markten waarop de aandelen zijn genoteerd, genoteerd of anderszins worden verhandeld.

Opbrengst verkoop aandelen voor algemene bedrijfsdoeleinden

De aandelen werden verkocht tegen de geldende marktprijzen voor een bruto-opbrengst van C $ 17.248.047 en US $ 12.751.168, of een totale bruto-opbrengst van $ 26,100,282.46, oftewel 22,054,672.21 euro.

Hexo verwacht de opbrengsten te gebruiken voor werkkapitaal, kapitaaluitgaven, en aflossingen van schulden

Uitkeringen van de aandelen via het ATM-programma werden gedaan op grond van de voorwaarden van een aandelenverdelingsovereenkomst van 16 juni 2020 tussen het bedrijf, ATB Capital Markets Inc., als Canadese agent, en Oppenheimer & Co. Inc., als agent in de VS.

Het bedrijf verwacht de netto-opbrengsten van het ATM-programma te gebruiken voor algemene bedrijfsdoeleinden, waaronder mogelijk: werkkapitaal, kapitaaluitgaven, en aflossingen van schulden.

Over Hexo Corp.

Hexo is een in Gatineau, Quebec gevestigd, cannabis bedrijf voor volwassenen dat zich richt op innovatieve, rookvrije en traditionele cannabisproducten. Het bedrijf stond voorheen bekend als Hydropothecary Corp, maar veranderde zijn naam in HEXO in augustus 2018 na de lancering van het HEXO-merk voor de markt voor volwassenen (medische producten behielden het merk Hydropothecary).

In augustus 2018 zijn HEXO en Molson Coors Brewing Co’s Canadese divisie overeengekomen om een ​​joint venture (later bekend als Truss) te vormen om alcoholvrije, met cannabis doordrenkte dranken te ontwikkelen voor de Canadese markt. De aandelen van HEXO debuteerden op 23 januari op de NYSE.

Er zijn inmiddels 23 verschillende bedrijven, voornamelijk Canadese bedrijven, waarvan aandelen zijn te koop op de NYSE en NASDAQ. Op onze verzamelpagina voor cannabis aandelen kan je een overzicht vinden met details van ieder bedrijf. Ook het iconische High Times wil de beurs op, maar loopt steeds averij op.

Cannabis Industrie Awards 2023