Hexo Corp. stelt nieuwe CFO Trent MacDonald aan

Hij volgt Stephen Burwash op.

0
Hexo Corp aandelen
Via Hexo
- Advertentie -

Hexo Corp (NYSE:HEXO) kondigde deze week aan in een persbericht dat het Trent MacDonald heeft ingehuurd om zich bij het bedrijf aan te sluiten in de rol van Chief Financial Officer, met een startdatum die in de komende maanden wordt verwacht. MacDonald zal beginnen als Chief Financial Officer na het volgen van Health Canada’s procedures voor het wijzigen van Key Personnel en veiligheidsmachtiging, zoals vereist voor zijn functie onder de Cannabis Act en Cannabis Regulations. Hij volgt Stephen Burwash op, die tijdens de overgangsperiode aan zal blijven als Chief Financial Officer.

Over de nieuwe CFO Trent MacDonald

MacDonald brengt meer dan 15 jaar financiële uitvoerende ervaring mee naar HEXO en werkt voor zowel beursgenoteerde als particuliere ondernemingen. Meest recentelijk was hij CFO voor Rx Drug Mart, een particuliere apotheekoperator, die hem hielp bij het doorlopen van een aanzienlijke omzetgroei. Daarvoor was hij Vice President Finance van Indigo en Vice President Finance voor enkele van de grootste divisies en regio’s van Sobeys. Gedurende zijn hele carrière heeft Trent zich uitgebreid gericht op strategische, winstgevende groei, het ontwerpen en implementeren van processen en oplossingen om operationele effectiviteit en schaalbaarheid te waarborgen.

brengt meer dan 15 jaar financiële uitvoerende ervaring mee

Naast zijn financiële uitvoerende ervaring, is MacDonald een bekroonde ondernemer, die succesvolle bedrijven heeft gehad en geleid in verschillende bedrijfstakken, van aquacultuur en industriële dienstverlening tot de detailhandel in verzorgingsproducten voor mannen en kappers. Hij heeft een BBA (Honours, Accounting and Finance) van St. Francis Xavier University en is een Chartered Professional Accountant (CPA, CA). Hij heeft boekhoudkundige functies bekleed bij Deloitte en Crowe Soberman.

Reactie Hexo CEO Sebastien St-Louis

“We zijn erg verheugd Trent te verwelkomen in het HEXO-leiderschapsteam. We zijn enthousiast over de ervaring die hij naar HEXO brengt terwijl we doorgaan met uitdagende maar opwindende en veelbelovende tijden voor de cannabisindustrie“, aldus Sebastien St-Louis, Chief Executive Officier en mede-oprichter van HEXO in het persbericht. “We danken Stephen ook voor zijn geweldige bijdrage aan HEXO tijdens zijn ambtsperiode als CFO. Het is een extreem drukke periode geweest waarin hij een aantal blijvende bijdragen heeft geleverd aan ons succes. Naarmate ons bedrijf groeit en we voeren ons strategisch plan uit, de Raad en ik vonden het belangrijk om ervoor te zorgen dat ons managementteam over de vaardigheden beschikt die het meest gunstig zijn voor HEXO, en Trent’s mix van financiële leiderschapsrollen in combinatie met zijn bewezen ondernemersvaardigheden maken hem een ​​uitstekende match.”

“(…)Trent’s mix van financiële leiderschapsrollen in combinatie met zijn bewezen ondernemersvaardigheden maken hem een ​​uitstekende match”

“Stephen heeft onvermoeibaar gewerkt tijdens zijn tijd als CFO en zijn inspanningen en bijdragen werden zeer gewaardeerd door alle leden van de Raad van Bestuur. We danken hem voor zijn positieve inbreng en niet-aflatende inzet voor HEXO en wensen hem het beste bij zijn toekomstige inspanningen ”, voegt Michael Munzar, voorzitter van de Raad van Bestuur van HEXO toe.

“We kijken ernaar uit hoe Trent voortbouwt op deze solide basis voor HEXO en zijn eigen unieke ervaring en leiderschap inbrengt in de CFO-positie terwijl we ons doel voortzetten om een ​​geweldig cannabisbedrijf voor consumentenverpakkingen op te bouwen.”

Eerder kondigde Hexo een samenwerking met een bierproducent voor cannabisdranken aan en voltooide Hexo de verkoop van $ 26 miljoen aan aandelen.