Hexo (NASDAQ:HEXO) heeft nieuwe President en CEO: Scott Cooper

Scott Cooper komt over van Truss Beverage Co., een joint venture tussen Molson-Coors Canada en HEXO, waar hij President & CEO was.

0
hexo corp nasdaq
Via de Hexo Corp. Facebook pagina.
- Advertentie -

Eerder deze week berichtten we al over de plotselinge aankondiging van het beursgenoteerde Hexo (NASDAQ:HEXO) dat het de mede-oprichter en CEO Sebastien St-Louis de laan had uitgestuurd. Afgelopen woensdag maakte het bedrijf bekend in een persbericht dat het met Scott Cooper een vervanger heeft aangesteld als President en CEO van Hexo.

Scott Cooper komt over van Truss Beverage Co., een joint venture tussen Molson-Coors Canada en HEXO, waar hij President & CEO was.

Hexo lost probleem rond de CEO op met aanstelling van Scott Cooper die overkomt van Truss Beverage Co.

“Het is mij een groot genoegen om Scott te verwelkomen als onze nieuwe President & CEO,” zegt Dr. Michael Munzar in het persbericht, voorzitter van de Raad van Bestuur van HEXO. “Scott’s twee decennia ervaring in consumentenverpakkingen, zijn succes bij het lanceren en groeien van Truss’ innovatieve portfolio om de Canadese marktleider in cannabisdranken te zijn, en ervaring met werken in de Verenigde Staten positioneren hem goed om de positie van HEXO als marktleider in Canada te verdedigen en onze plaats als een top drie wereldwijd bedrijf voor cannabisproducten veilig te stellen.”

Scott’s ervaring met Truss, Molson-Coors en verschillende andere beursgenoteerde bedrijven in verpakte consumentengoederen, maakt hem uitzonderlijk goed gepositioneerd volgens Hexo om de recente acquisities van HEXO te integreren en gebruik te maken van solide merken, robuust productaanbod en zijn slanke productiecapaciteiten, om het bedrijf door de volgende fase van zijn strategische evolutie.

“Ik kijk ernaar uit om met het team samen te werken om voort te bouwen op de sterke basis die al is gebouwd(…)”

“Zonder twijfel biedt HEXO een van de meest opwindende kansen in de cannabisindustrie. Ik kijk ernaar uit om met het team samen te werken om voort te bouwen op de sterke basis die al is gebouwd, met name door de recente acquisities van het bedrijf en om groei en winstgevendheid te stimuleren door de efficiënte commercialisering van cannabis verpakte consumentengoederen”, zegt Scott Cooper zelf in het persbericht, President & CEO HEXO. “Ik wil de vertrekkende CEO Sebastien St-Louis bedanken voor zijn enorme inspanning om groei tot stand te brengen en een solide positie te creëren van waaruit het bedrijf verder kan gaan.”

Voor een interimperiode van niet meer dan 6 maanden zal Scott Cooper tegelijkertijd zijn huidige rol als CEO van Truss Beverages blijven uitoefenen om een ​​soepele overgang voor het bedrijf te verzekeren.