De Beursberichten: Tilray (NASDAQ:TLRY) grootste stijger in week 42

Voor het eerst in weken is er bij meerdere bedrijven op de beurs weer een weg naar boven geslagen, met in het bijzonder Tilray deze week (12,63%).

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 42

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 13,29 dollar waard na een stijging van 0,83%. Een week later is het aandeel weer iets gestegen naar 14,11 dollar: een stijging van 6,17%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van zo’n 4,63% naar 10,29 dollar. Een week later is het aandeel weer gestegen naar 11,59 dollar: een stijging van 12,63%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 7,98 dollar per aandeel waard na een daling van 0,37%. Vandaag staat het op 7,96 dollar: een daling van 0,25%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een daling van 3,26% naar 7,11 dollar per aandeel. Vandaag is het aandeel weer iets gedaald naar 7,66 dollar: een stijging van 7,73%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 5,44 dollar per aandeel na een daling van 0,55%. Vandaag is het 5,80 dollar waard: eindelijk weer een stijging van 6,62%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 5,72 waard na een stijging van 1,06%. Het aandeel is sindsdien weer iets gestegen en staat nu op 6,01 dollar: een stijging van 5,07%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 2,39 dollar per aandeel na stijging van 3,91%. Vandaag is het 2,18 dollar waard: een daling van 8,78%, ondanks de overname van de DaVinci vaporizers producent.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Tilray grootste stijger, maar ook andere aandelen doen het goed

Voor het eerst in weken is er bij meerdere bedrijven op de beurs weer een weg naar boven geslagen, met in het bijzonder Tilray deze week (12,63%). Alleen Village Farms en Greenlane kende een mindere week op de beurs.