Sinds 2020 aangestelde High Times CEO Peter Horvath neemt ontslag

Weer een wisseling van CEO voor High Times nu de in 2020 aangestelde Peter Horvath ontslag heeft genomen op 25 januari 2022.

0
high times magazine
- Advertentie -

Het meest bekende magazine van de cannabis cultuur, High Times, maakte eind januari bekend in een Securities and Exchange Commission (SEC) indiening dat de CEO Peter Horvath ontslag had genomen. Dat terwijl Horvath nog maar was aangesteld in 2020 toen hij het overnam van Stormy Simon (die maar vier maanden CEO was).

Peter Horvath geen CEO meer, CEO High Times nu Paul Henderson

Het ontslag was gedateerd 25 januari. In de indiening valt te lezen: “Voor zover wij weten, heeft dhr. Horvath zijn functie om persoonlijke redenen verlaten en was er geen geschil of onenigheid tussen dhr. Horvath en het bedrijf.”

“Op 25 januari 2022 werd Paul Henderson, de President en interim Chief Financial Officer van het bedrijf, benoemd tot CEO en bestuurder in de raad van bestuur van het bedrijf. De heer Henderson zal ook zijn rol als President en interim Chief Financial Officer voortzetten. Christopher Chabot, die sinds maart 2020 als operationeel adviseur voor het bedrijf optreedt, is aangesteld om de functie van Chief Operating Officer te vervullen.”

Voordat Horvath bij High Times kwam, bekleedde hij eerder leidinggevende functies bij grootschalige wereldwijde holdings zoals L Brands (Victoria’s Secret, Bath & Body Works, enz.), American Eagle Outfitters (American Eagle & Aerie) en DSW (Designer Shoe Warehouse). Horvath bracht DSW in 2005 naar de NYSE. In 2012 werd Horvath CEO van MEP, een overheidsaannemer die de Amerikaanse inlichtingen- en veiligheidsgemeenschap in Afghanistan (ISAF), Afrika en Europa bedient. Horvath richtte Green Growth Brands op en maakte het openbaar op de CSE in november 2018. GGB exploiteert de zeer succesvolle The Source-apotheken in Nevada, en in 2019 introduceerde zijn GGB-team de Camp, Green Lilly en Seventh Sense CBD- en cannabis-merken bij meer dan 400.000 consumenten op meer dan 200 locaties in het hele land.

Maar al die ervaring kon het kwakkelende High Times blijkbaar niet genoeg helpen. Alhoewel hij zelf is opgestapt volgens het document.

Beursgang High Times wil maar niet vlotten

High Times is al jaren bezig met een beursgang die maar niet wilt vlotten. Het bedrijf is daarnaast ook sinds kort actief op de retailmarkt. Zo kocht het in augustus 2020 twee cannabis winkels in Californië.