Ook Spaanse Hortitec kondigt einde groothandel in cannabiszaden aan

Hortitec stopt met directe levering van cannabiszaden aan growshops en koppelt net zoals Plantasur de zaden afdeling los.

0
Spanje barcelona cannabis social club coffeeshop amsterdam
- Advertentie -

Ook het Spaanse Hortitec, een groothandel in growshop producten, kondigde deze week aan in een email aan hun klanten dat ze stoppen met de directe levering van cannabiszaden.

Ook Hortitec stopt met directe levering van cannabiszaden aan growshops

Ook deze tip kwam ons toe met dank aan growshop Organic Earth, die ons eerder op de hoogte stelden van vergelijkbare omstandigheden als bij Plantasur. En niet te vergeten de inval bij Dinafem.

Hieronder de mail, vrij vertaald uit het Spaans:

WIJ STOPPEN MET HET IN DE HANDEL BRENGEN VAN VERZAMELBARE ZADEN

Beste vriend,

Met deze mededeling willen wij u laten weten dat Hortitec de komende dagen stopt met de distributie van verzamelzaden. De beslissing was voor een groot deel niet gemakkelijk, omdat we u deze service al vele jaren bieden en we u niet wilden verlaten zonder een alternatief waarop u kunt vertrouwen om verzamelzaden te verkrijgen en aan de vraag van uw klanten te voldoen.

Voor uw volgende bestellingen raden we u aan deze bij Agro Genetics Worldwide te plaatsen, via haar website https://agrogen.es. Gedurende een bepaalde periode bieden we u een link naar uw winkel vanaf onze website om uw aankoop te vergemakkelijken.

Deze beslissing verandert niets aan ons geloof en onze identificatie met de sector, die op mondiaal niveau grote relevantie en goedkeuring geniet. Daarom proberen we, vóór de oprichting van de GIC, met onze steun, onze steun en de bijdrage van onze kennis en ervaring aan deze gemeenschap, de mate van acceptatie van onze sector af te stemmen op die van de rest van de landen.

Tot op heden zullen we doorgaan met het distribueren van technische tuinbouwartikelen om uw winkel te bevoorraden, u de nieuwste ontwikkelingen in de sector en de producten die in andere landen trending zijn, te bieden, evenals ons advies en professionele aandacht.

Vergelijkbare situatie als Plantasur

De situatie is vergelijkbaar met Plantasur, in dat de beide groothandels stoppen met de directe levering van cannabiszaden. Maar daarbij wel aankondigen de groothandel in cannabiszaden voort te zetten, alleen dan via een platform losgekoppeld van de groothandels in kweekspullen.