Plantasur’s Planta Duch stopt met groothandel in cannabiszaden

De groothandel in cannabiszaden zal voortaan via een apart bedrijf worden gedaan.

0
plantasur groothandel spanje
- Advertentie -

Wie dacht dat de miserie in Spanje voorbij was heeft het mis. Vorige week liet Plantasur weten toch te stoppen met de groothandel in cannabiszaden via hun Planta Duch bedrijf na eerder inval te moeten verwerken. Wel blijven ze met hun Plantasur bedrijf leveren aan growshops.

Planta Duch stopt met groothandel in cannabiszaden

De aankondiging kwam via een email aan de klanten van Plantasur die in onze handen is gekomen dankzij Organic Earth. De email is hieronder vrij vertaald te lezen.

De reden voor deze brief is om u te informeren dat we, om redenen buiten onze controle, de verkoopactiviteiten van Plantaduch Distributions niet zullen hervatten, dus officieel stopt onze groep met de verkoop van souvenirzaden (die we uit onze catalogus en onze website) om zich uitsluitend te richten op de distributie van producten voor de technische tuinbouw.

Zoals u weet, was ons bedrijf Distribuciones Plantaduch door recente gebeurtenissen genoodzaakt zijn activiteit, de groothandelsdistributie van souvenirzadensoorten, stop te zetten. Ons andere bedrijf, Plantasur Trading S.L., dat producten distribueert voor growshops, is niet getroffen en functioneert normaal.

Het is een zeer weloverwogen beslissing, die we met grote spijt moeten nemen.

Last but not least wil ik u bedanken voor uw vertrouwen gedurende al die jaren en voor uw steun tijdens deze moeilijke maanden. U kunt er zeker van zijn dat we deze tegenslag zullen omzetten in een nieuwe kans om de service en zakelijke relatie die ons verbindt voort te zetten en te verbeteren. Vanuit Plantasur Trading blijven we u de beste teeltproducten, meststoffen, parafernalia, verlichting … bieden die u nodig heeft voor uw bedrijf en natuurlijk behouden we de persoonlijke aandacht, professionele behandeling en commerciële voorwaarden die ons kenmerken.

Deze beslissing heeft echter geleid tot nieuwe mogelijkheden. Een medewerker van onze groep heeft de kans gezien en heeft besloten om voor zichzelf een nieuw zadendistributiebedrijf te starten en te profiteren van alle ervaring, contacten en kennis die hij heeft opgedaan tijdens zijn werk bij de Plantasur-groep. We kunnen hem alleen maar veel succes wensen, en we moedigen je aan om naar hem te luisteren (hij vertelt ons dat hij binnenkort contact zal opnemen met de winkels) en we raden je aan hem te beschouwen als je nieuwe leverancier van souvenirzaden.

Zonder verder oponthoud, vriendelijke groeten van mij en het hele Plantasur-team.

Update, 31 januari 15:00: Een goede bron liet ons weten dat deze aankondiging juridische noodzaak was, en dat zoals aangekondigd in de mail het bedrijf in tweeën zal worden gesplitst en de verkoop van cannabiszaden via het nieuwe gelieerde bedrijf zal gaan.

Na Dinafem, ook Plantasur geraakt

De oplettende lezer kan zich herinneren dat we berichtten dat na Dinafem, ook Plantasur een inval kreeg te verwerken. Aanvankelijk startte de verkoop van cannabiszaden weer op door Plantasur, maar daar is nu dus een einde aangekomen. In ieder geval op deze manier. Mogelijk meer nieuws binnenkort dus.