Intercure (NASDAQ:INCR) CEO koopt bijna $ 3 miljoen aan aandelen van eigen bedrijf

CEO Alexander Rabinovitch kocht gedurende de maand september 2021 in totaal 423.501 gewone aandelen van het bedrijf.

0
Aphria Canndoc Israël CBD
- Advertentie -

Iets wat we niet zo vaak voorbij zien komen: de CEO van Intercure Alexander Rabinovitch kocht in september voor maar liefst bijna $ 3 miljoen aan aandelen in het eigen bedrijf. Ze waren wel zo transparant om het bekend te maken in een persbericht.

CEO Alexander Rabinovitch kocht gedurende de maand september 2021 in totaal 423.501 gewone aandelen van het bedrijf.

Rabinovitch kocht de aandelen door 423.501 aandelen op de open markt te kopen aan $7,03 per aandeel

De heer Rabinovitch kocht de aandelen door 423.501 aandelen op de open markt te kopen tegen een gemiddelde prijs van USD 7,03 per aandeel. De aandelen werden gedeeltelijk gekocht op de NASDAQ en gedeeltelijk op de Tel Aviv Stock Exchange, voor een totale investering in het bedrijf van $ 2.975.730.

Mogelijk dat Intercure op korte termijn dus grote stappen gaat maken, zou je over kunnen speculeren.

Intercure is naar eigen zeggen hét toonaangevende, winstgevende en snelst groeiende cannabisbedrijf buiten Noord-Amerika. Canndoc, een volledige dochteronderneming van InterCure, is Israëls grootste erkende cannabisproducent en een van de eersten die Good Manufacturing Practices (GMP) gecertificeerde en medicinale cannabisproducten van farmaceutische kwaliteit aanbiedt. InterCure maakt gebruik van zijn marktleidende distributienetwerk, de beste internationale partnerschappen en een verticaal geïntegreerd “seed-to-sale”-model met hoge marges om de snelst groeiende wereldwijde cannabismarkt buiten Noord-Amerika te leiden.

Intercure sinds 1 september ook te vinden op de NASDAQ

Het ambiteuze Intercure is sinds 1 september ook te vinden op de NASDAQ. Verder is het ook een samenwerking met Cookies aangegaan, waarna een cannabiswinkel werd geopend in Jeruzalem onder de naam Lemonnade. Lemonnade is een van de merken onderdeel van het Cookies imperium dat over het algemeen de focus heeft gelegd op de Sativa leunende wiet.