Terugkijktip: interview met Vera Bergkamp (D66) door Derrick Bergman in de CannaStemBus

We gaan niet iedere video publiceren van de CannaStemBus, want dat zou wat veel zijn, maar deze met Vera Bergkamp is het kijken zeker waard voor zij die in de cannabisindustrie werkzaam zijn.

0
- Advertentie -

Afgelopen zaterdag hadden we op deze website al aandacht voor de vele video’s die worden gemaakt en gepubliceerd door de CannaStemBus. Maar gisteren kwam dan ook het langverwachte interview met Vera Bergkamp van D66 online door Derrick Bergman, journalist en voorzitter van Stichting Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod.

Lees ook: Vera Bergkamp nieuwe voorzitter Tweede Kamer: moeten we ons zorgen maken?

Een dag na interview brengt Vera Bergkamp beweging in de wietwet in de Eerste Kamer

We gaan niet iedere video publiceren van de CannaStemBus, want dat zou wat veel zijn, maar deze met Vera Bergkamp is het kijken zeker waard voor zij die in de cannabisindustrie werkzaam zijn.

de dag na dit interview zou ze aankondigen dat de wietwet in de Eerste Kamer toch in behandeling is gebracht omdat de wietproef haar te langzaam gaat

Immers, de dag na dit interview zou ze aankondigen dat de wietwet in de Eerste Kamer toch in behandeling is gebracht omdat de wietproef haar te langzaam gaat. Beiden Forum voor Democratie en JA21 geven namelijk aan in hun partijprogramma voor de legalisering van cannabis te zijn. Daarmee kan parallel aan de wietproef, landelijk de achterdeur van de coffeeshop geregeld worden.

Met die wetenschap in het achterhoofd, reden genoeg dus om het interview een kans te geven. Ook is het interview met Sidney Smeets online gekomen.

Het team van de CannaStemBus werkt inmiddels hard door om ook de interviews met andere politici online te zetten. Die ga je allemaal terug weten te vinden op een aparte pagina op de CannaStemBus website. Vandaag is de CannaStemBus in Eindhoven en zijn ze weer de hele dag te volgen via een livestream op YouTube.