Corona-proof Meet & Greet coffeeshopbond PCN op 16 september

Iedereen dient zich aan de geldende corona maatregelen en regels te houden.

0

Traditioneel organiseert coffeeshopbond Platform Cannabisondernemingen Nederland (PCN) zijn Meet & Greet weer in Tilburg aanstaande woensdag 16 september.

Ondanks de corona crisis, gaan het PCN een corona-proof Meet & Greet organiseren op woensdag 16 september van 14:00 t/m 19:00. Dat schrijft voorzitter Hein Schafrat in een email.

Hij schrijft in de mail dat de vertrouwde locatie Bosvreugd “als voordeel dat er makkelijk anderhalve meter afstand kan worden gehouden.”

Verder dient uiteraard iedereen zich aan de geldende corona maatregelen en regels te houden: bij ziekteverschijnselen NIET komen, anderhalve meter afstand bewaren, handen wassen, kuchen in de elleboog, geen handen geven, geen joints delen en niet knuffelen.

Over de PCN Meet & Greet

Onze eerdere podcast gast Gerrit Jan ten Bloemendal zal een presentatie geven over de Werkgroep Wietproef en de actuele ontwikkelingen rond het experiment gesloten coffeeshopketen. Zelf kijkt voorzitter Hein Schafrat van het PCN terug op de voorbije periode en vooruit naar wat de branche te wachten staat, met de Tweede Kamer verkiezingen van maart 2021 in aantocht.

Gezien hun (risico)leeftijd delen Raimond Dufour, voorzitter van de stichting Drugsbeleid, en mr John Roozen, lobbyist van de stichting Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod, hun bijdrage via een video.

De PCN Meet & Greet middagen hebben zich bewezen als dé gelegenheid om met collega’s ervaringen uit te wisselen en bij te praten, onder het genot van een hapje en een drankje. De behoefte daaraan én de noodzaak daartoe is zelden groter geweest dan nu, schrijft Hein in de email.

Programma

14.00-14.30: Inloop
14.30-14.40: Welkomstwoord en introductie Hein Schafrat, voorzitter PCN
14.40-14.50: VIDEO: Raimond Dufour (stichting Drugsbeleid)
14.50-15.00: VIDEO: Politieke analyse en prognose mr. JLAM Roozen (stichting Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod)
15.00-15.15: Pauze
15.15-16.00: Presentatie Gerrit-Jan ten Bloemendal Werkgroep Wietproef + discussie
16.00-19.00: Bourgondische borrel met o.a. de fameuze Bosvreugd pizza’s

Aanmelden

Per coffeeshop kunnen maximaal twee personen de Meet & Greet middag bijwonen. Gelieve zo snel mogelijk aan te melden, met een mailtje naar [email protected].

Bekijk ook onze Cannabis Industrie Kalender voor meer evenementen.