Cannabis Industrie Podcast #4 met gast Gerrit Jan ten Bloemendal

De vierde Cannabis Industrie Podcast door cannabisindustrie.nl met Gerrit Jan ten Bloemendal.

0
cannabis industrie podcast
- Advertentie -

De Cannabis Industrie Podcast is een nieuwe wekelijkse podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. Vandaag Gerrit Jan ten Bloemendal. De voertaal is Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. De podcast komt online iedere week op maandag. 

Aflevering 4 met Gerrit Jan ten Bloemendal

Over Gerrit Jan

Gerrit Jan ten Bloemendal was een van de venoten van koffieshop De Os in Leeuwarden. Daarnaast richtte hij het PCF op, de voorloper van coffeeshopbond Platform Cannabis Ondernemingen Nederland (PCN). Samen met Jeroen Bos en Lisa Lankes heeft hij daarnaast de stichting Maatschappij en Cannabis opgericht, die de Cannabis Kieswijzer onder haar hoede heeft. Gerrit Jan is ook van Peace On Drugs Radio (iedere dinsdag, van 19:00 tot 21:00) op www.ridderradio.com

Besproken in deze podcast:

De wietproef, coffeeshop van het jaar, Project C, coffeeshops tijdens de corona crisis, sociale functie van de coffeeshops en hoe die zich verhoud tijdens de corona crisis, het toerismedebat in Amsterdam, oprichting PCF en daarmee later de coffeeshopbond PCN, banken en de cannabis industrie, Tweede Kamer verkiezingen in 2021 en de rol van de Cannabis Kieswijzer, achterdeur van de coffeeshops.

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.

Meer van Gerrit Jan horen? Luister naar Gerrit Jan op de High Tea Potcast.