Kijktip: 10 Cannabis Industrie YouTube kanalen

0

Wij helpen je met het vinden van relevante cannabis industrie YouTube kanalen. Hier alvast een lijstje van 10 niet te missen kanalen.

1. Cannabis News Network

Ondanks dat er (hopenlijk) tijdelijk geen nieuwe reportages zijn verschenen, is Cannabis News Network een schat aan informatie waar je wel een tijdje zoet mee zult zijn. Er is een YouTube kanaal, maar ook een website met nog meer achtergrond informatie.

2. Leafly

Leafly is een van de grootste en bekendste namen in de cannabis wereld dankzij hun prachtige website. Daarnaast hebben ze ook een actief YouTube kanaal.

3. MJBizDaily

Een van de grootste namen in de internationale cannabis industrie is MJBizDaily en heeft ook een YouTube kanaal:

4. PCN

De coffeeshopbond Platform Cannabis Ondernemingen (PCN) heeft een eigen YouTube kanaal, waar je van alles van kan leren. De videos zijn over het algemeen geproduceerd door Steven Kompier, dezelfde producer als van Cannabis News Network.

5. Hash Church

Hash Church is een lange, bijna wekelijkse bijeenkomst van hasj makers en liefhebbers. Georganiseerd en gepubliceerd op het YouTube kanaal van Bubbleman.

6. The Dagga Couple

Toen dit artikel werd geschreven, was Jules er nog. Op moment van publicatie, is hij niet meer.

7. Doede ledocu

Inmiddels alweer even geleden sinds er nieuwe videos zijn gemaakt voor Doede ledocu, maar het geeft een leuk inkijkje in de wereld van onze meest bekende kweker Doede de Jong. En natuurlijk niet vergeten om Nederwiet: De Movie te kijken en Fryske Hemp.

8. High Times

Tsjah, we kunnen er niet om heen. High Times hoort natuurlijk op dit lijstje.

9. International Cannabis News

International Cannabis News is de voorloper van Cannabis News Network en dus wederom door Steven Kompier. Al een tijdje geen nieuwe videos, maar wel nog steeds een boel relevante dingen om te bekijken op het YouTube kanaal.

10. VOC Nederland

Ook stichting VOC heeft een eigen YouTube kanaal. De videos zijn een verzameling van de afgelopen 11 jaar VOC met een boel nog steeds relevante videos en reportages. Sommige, wederom, geproduceerd door Steven Kompier.