Niet-gecertificeerde beveiliging aangetroffen bij twee coffeeshops Den Helder

Uit de berichtgeving blijkt dat ze een 'bestuurlijke waarschuwing verwachten, met een voornemen tot handhaving als de overtreding nogmaals wordt geconstateerd'. 

0
growshopwet cannabis en verkeer speekseltest rijden onder invloed checkpoint kulu trading politie voorraad coffeeshophouder coffeeshop alien fyta waalwijk Coronamaatregelen
- Advertentie -

Nog net voor de jaarwisselingen zijn bij controles van de gemeente Den Helder in samenwerking met de politie bij twee coffeeshops niet-gecertificeerde beveiliging aangetroffen. Zij hebben een waarschuwing gekregen bericht Regio Noordkop.

Uit de berichtgeving blijkt dat ze een ‘bestuurlijke waarschuwing verwachten, met een voornemen tot handhaving als de overtreding nogmaals wordt geconstateerd’.

Ook zouden andere tekortkomingen zoals het niet op orde zijn van de brandveiligheid zijn geconstateerd. Ook die moet hersteld worden.

Dat de gemeente Den Helder dicht op de coffeeshops zit, bleek ook wel vorig jaar toen de coffeeshops eerdere sluitingstijden werden opgelegd en dat ze moesten verhuizen. Later bleek dat de verhuizing van coffeeshop Tsjakka voor het einde van 2023 zou moeten zijn afgerond.