Oud-medewerker coffeeshop High Times in Eindhoven wil 160.000 euro

De oud-medewerker wiens huis 35 jaar als voorraad plek voor coffeeshop High Times in Eindhoven fungeerde, wil nu 160.000 euro van zijn voormalige baas.

0
growshopwet cannabis en verkeer speekseltest rijden onder invloed checkpoint kulu trading politie voorraad coffeeshophouder coffeeshop alien fyta waalwijk Coronamaatregelen
- Advertentie -

De oud-medewerker uit Geldrop zou ruim 35 jaar de voorraad plek voor coffeeshop High Times in Eindhoven zijn geweest. Wat begon met kleine hoeveelheden, groeide uit tot een voorraad van 46 kilo voordat hij werd gepakt.

Inval en sluiting: een voorraad voor drie weken en een flinke mentale dreun

In de zomer van 2021 doorzocht de politie de werknemer zijn huis en trof niet alleen een voorraad voor drie weken aan, maar ook ruim 100 Viagra-pillen.

De burgemeester sloot zijn huis voor drie maanden, High Times moest negen maanden dicht, en de werknemer verloor zijn baan.

Ondanks een veroordeling krijgt de werknemer geen straf, maar de mentale tol is hoog. Hij voelt zich in de steek gelaten en is nog steeds onder medicatie om de emotionele impact te verwerken.

Rechtszaak: oud-medewerker eist 160.000 euro van voormalige baas

Afgelopen maandag stond de oud-medewerker voor de kantonrechter en eiste minimaal 160.000 euro van zijn voormalige baas.

Hij claimt achterstallige vakantiedagen, vergoeding voor tijdelijke huisvesting op een camping, en compensatie voor jarenlang verwaarloosd huisonderhoud.

De uitspraak van de rechter wordt verwacht op 18 april.