Cannabis Industrie Podcast #13 met Lume Extracts

Lume Extracts is geboren uit de behoefte van een blower voor meer kwalitatief hoogstaande cannabisproducten. Een droom om plezier en medicijn toegankelijk te maken voor eenieder die het zoekt. Te vinden op Instagram als @lume_extracts.

0
cannabis industrie podcast
- Advertentie -

De Cannabis Industrie Podcast is een nieuwe wekelijkse podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. Vandaag Lume Extracts. De voertaal is Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. De podcast komt online iedere week op maandag.

Aflevering 13 met Lume Extracts

Over Lume Extracts

Lume Extracts is geboren uit de behoefte van een blower voor meer kwalitatief hoogstaande cannabisproducten. Een droom om plezier en medicijn toegankelijk te maken voor eenieder die het zoekt. Te vinden op Instagram als @lume_extracts.

Besproken in deze podcast:

De wietproef, de wietpas in Maastricht ervaren door een Belg, Spanje, Cannabis Social Clubs en de omgang met de corona crisisinval Dinafem, zadenbanken, Headbanger van Karma Genetics, voedingsbedrijven, biologisch kweken, medicinale cannabis, preventief gebruik, Holy Annointing Oil, transitie van BHO naar Rosin (solventless), drysift hasj, drysift vs ice-o-lator.

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.