Cannabis Industrie Podcast #28 met Mario Zwart

Mario Zwart werkt aan één van onze universiteiten, is cannabisliefhebber en kijkt met een analytische bril naar het cannabisbeleid.

0
cannabis industrie podcast
- Advertentie -

De Cannabis Industrie Podcast is een podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. Vandaag Mario Zwart. De voertaal is over het algemeen Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. De podcast komt normaliter online op maandagochtend. Eerder de afleveringen krijgen? Aboneer je op Spotify.

Aflevering 28 met Mario Zwart

Over Mario Zwart

Mario Zwart werkt aan één van onze universiteiten, is cannabisliefhebber en kijkt met een analytische bril naar het cannabisbeleid. Grote kans dat je een van zijn stukken verschenen op de website van stichting VOC hebt gelezen of een van zijn twee verschenen stukken op deze website hebt gelezen.

Besproken in deze podcast

Wie is Mario Zwart, kritisch op D66, de Wietwet, Aurora verloor een kort geding inzake wietexperiment, invloed ‘Big Tobacco’ in ‘Big Marijuana’, normalisering, argumenten en drogredenen christelijke partijen, wetsvoorstel Amerikaanse senaat wat prioriteit zal geven aan kleine bedrijven, War on Drugs en racisme, ontstaan coffeeshops, thuisteelt, blij met wietproef?, het justitie apparaat, gevolgen 20 jaar Balkenende/Rutte en hoe lang gaat nog duren voordat het verbod is opgeheven?

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.