Cannabis Industrie Podcast #9 met Raheem (ENGLISH)

De 9e Cannabis Industrie Podcast met Raheem. Raheem komt uit Frankrijk oorspronkelijk en woont al bijna 10 jaar in Amsterdam, waar hij werkt onder andere werkt voor Sensi Seeds. Hij is een cannabis industrie veteraan.

Redactiehttps://cannabisindustrie.nl
Dit artikel is geplaatst door de redactie van cannabisindustrie.nl
- Advertisement -
Dutch Passion

De Cannabis Industrie Podcast is een nieuwe wekelijkse podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. Vandaag Raheem. Deze podcast in het Engels. De voertaal is Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. De podcast komt online iedere week op maandag. 

Aflevering 9 met Raheem

Over Raheem:

Raheem komt uit Frankrijk oorspronkelijk en woont al bijna 10 jaar in Amsterdam, waar hij werkt onder andere werkt voor Sensi Seeds. Hij is een cannabis industrie veteraan. Op Instagram als @raheemthegiftmaker.

Besproken in deze podcast:

De wietproef, het maken van hasj in de wietproef (zie column Derrick), de VS, buitenkweek (waar we het ook over hadden met James Burton), pesticiden gebruik, Canada, geïmporteerde wiet, PGR’s, Amsterdam coffeeshop cultuur nu, anti coffeeshop toerisme beweging, cannabis cups tijdens corona crisis, Frankrijk, sluiting coffeeshops in maart, biodiversiteit en hasjolie.

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.

Cannabis Industrie Awards 2021

Meer artikelen

Blijf cannabisindustrie.nl volgen

237VolgersVind ik leuk
702VolgersVolgen
540VolgersVolgen

Laatste cannabisindustrie nieuws

Cannabisindustrie.nl redactie

204 ARTIKELEN0 REACTIES
34 ARTIKELEN0 REACTIES
18 ARTIKELEN0 REACTIES
10 ARTIKELEN0 REACTIES