Cannabis Industrie Podcast #9 met Raheem (ENGLISH)

De 9e Cannabis Industrie Podcast met Raheem. Raheem komt uit Frankrijk oorspronkelijk en woont al bijna 10 jaar in Amsterdam, waar hij werkt onder andere werkt voor Sensi Seeds. Hij is een cannabis industrie veteraan.

0
cannabis industrie podcast
- Advertentie -

De Cannabis Industrie Podcast is een nieuwe wekelijkse podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. Vandaag Raheem. Deze podcast in het Engels. De voertaal is Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. De podcast komt online iedere week op maandag. 

Aflevering 9 met Raheem

Over Raheem:

Raheem komt uit Frankrijk oorspronkelijk en woont al bijna 10 jaar in Amsterdam, waar hij werkt onder andere werkt voor Sensi Seeds. Hij is een cannabis industrie veteraan. Op Instagram als @raheemthegiftmaker.

Besproken in deze podcast:

De wietproef, het maken van hasj in de wietproef (zie column Derrick), de VS, buitenkweek (waar we het ook over hadden met James Burton), pesticiden gebruik, Canada, geïmporteerde wiet, PGR’s, Amsterdam coffeeshop cultuur nu, anti coffeeshop toerisme beweging, cannabis cups tijdens corona crisis, Frankrijk, sluiting coffeeshops in maart, biodiversiteit en hasjolie.

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.

Cannabis Industrie Awards 2023