Het belangrijkste cannabisindustrie nieuws op een rijtje van week 40

Iedere week selecteren we voor de zondag het belangrijkste cannabisindustrie nieuws van de afgelopen week op een rijtje. Vandaag week 40.

0
cannabisindustrie cannabis industrie CBD marktomvang markt wereldwijd cannabis bezorging
- Advertentie -

Wist je dat we ook een tweewekelijkse nieuwsbrief hebben?

Biden kondigt gratie en onderzoek naar herindeling cannabis aan

De aankondiging van Biden, helemaal als cannabis daadwerkelijk wordt ingedeeld, zal grote gevolgen hebben niet alleen voor de Verenigde Staten, maar ook voor de rest van de wereld.

Nominatie voor de Cannabis Industrie Awards 2022 begonnen

In december 2022 zullen voor de tweede keer de Cannabis Industrie Awards winnaars online bekend worden gemaakt in de winnaars-week van maandag vijf december tot en met negen december.

Gemeente Noordoostpolder in voorbereidingen komst eerste coffeeshop

De gemeente Noordoostpolder staat open voor de komst van de eerste coffeeshop, die waarschijnlijk in Emmeloord zal worden gevestigd.

VVD Hoogeveen dient donderdag motie in voor loslaten nuloptie

De VVD-motie wordt ingediend samen met nog vijf partijen, waardoor er op voorhand al een meerderheid is om de nuloptie los te laten in Hoogeveen.

In 2022 op bijna 7.000 hectare industriële hennep gekweekt in Duitsland

De industriële hennepteelt in Duitsland vestigde dit jaar een nieuw record met 889 boerderijen die verbouwden op 6.943 hectare.

Wietexperiment in Zürich uitgesteld naar de eerste helft van 2023

De reden voor de vertraging ligt in Bern: het Federaal Bureau voor Volksgezondheid heeft het project nog niet definitief goedgekeurd.

Cannabisagentschap Marokko heeft eerste tien vergunningen afgegeven

Cannabis wordt in Marokko al op grote schaal illegaal gekweekt en de nieuwe wet, die vorig jaar door het parlement is aangenomen, staat het gebruik ervan voor recreatieve redenen niet toe.

Legale verkoop van wiet voor volwassenen van start gegaan in Vermont

Ook in de Amerikaanse staat Vermont is het sinds afgelopen weekend mogelijk om je legale wiet te scoren in een vergunde winkel.

Wist je dat we ook een tweewekelijkse nieuwsbrief hebben?