De Beursberichten: High Tide en Village Farms grootste stijgers in week 45

High Tide en Village Farms zijn de grootste stijgers deze week, met beiden rond de 9% verschil in de plus met vorige week.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 45

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 13,54 dollar waard na een stijging van 5,94%. Een week later is het aandeel gestegen naar 13,12 dollar: een stijging van 3,1%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een stijging van zo’n 5,44% naar 10,86 dollar. Een week later is het aandeel weer iets gestegen naar 11,52 dollar: een stijging van zo’n 6,1%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 7,88 dollar per aandeel waard na een stijging van 3,58%. Vandaag staat het op 8,59 dollar: een stijging van 9,01%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een stijging van 1,46% naar 6,94 dollar per aandeel. Een week later is het aandeel verder gestegen naar 7,10 dollar: een stijging van 2,3%. Deze week kondigde Aurora ook aan dat het investeert in wietexperiment teler The Growery.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 5,52 dollar per aandeel na een stijging van 4,35%. Vandaag is het 5,47 dollar waard: een daling van 0,9%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 6,10 waard na een stijging van 11,72%. Het aandeel is sindsdien verder gestegen en staat nu op 6,65 dollar: een stijging van 9,02%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 1,82 dollar per aandeel na een stijging van 4,6%. Een week later is het 1,77 dollar waard: een daling van 2,74%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

High Tide en Village Farms grootste stijgers in week 45

Aanvankelijk reageerden meerdere koersen op de aankondiging van een Republikeins wetsvoorstel om cannabis te legaliseren in de VS, maar uiteindelijk is het verschil met vorige week niet zo groot. Wel zijn High Tide en Village Farms de grootste stijgers deze week, met beiden rond de 9% verschil in de plus met vorige week.