De Beursberichten: cannabis aandelen op de NASDAQ krabbelen op

De trend naar beneden lijkt eindelijk doorbroken en bijna alle cannabis aandelen op de NASDAQ in week 2 laten weer iets van groei zien.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 2

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 8,37 dollar waard na een daling van 4,45%. Een week later is het aandeel gestegen naar 8,92 dollar: een stijging van 6,57%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van zo’n 5,96% naar 6,63 dollar. Een week later is het aandeel gestegen naar 7,15 dollar: een stijging van zo’n 7,84%. Tilray maakte daarnaast deze week bekend dat de samenwerking met AB InBev is beëindigd.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 6,23 dollar per aandeel waard na een daling van 0,95%. Vandaag staat het op 6,13 dollar: een daling van 1,6%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Het aandeel van Aurora bleef vorige week gelijk in vergelijking met de week daarvoor op 5,45 dollar per aandeel. Een week later is het aandeel 5,76 waard: een stijging van 5,69%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 3,86 dollar per aandeel na een stijging van 0,26%. Vandaag is het 4,03 dollar waard: een verdere stijging van 4,4%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 4,31 waard na een daling van 0,46%. Het aandeel is sindsdien gestegen en staat nu op 4,58 dollar: een stijging van 6,26%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,926 dollar per aandeel na een stijging van 2,06%. Een week later is het 0,943 dollar waard: een stijging van 1,83%. Goede nieuws voor Greenlane deze week was dat ze een uitzondering hebben verkregen op het verbod op het versturen van elektronische sigaretten, een van hun grote winstgevende delen.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Cannabis aandelen op de NASDAQ krabbelen op

De trend naar beneden lijkt eindelijk doorbroken en bijna alle cannabis aandelen op de NASDAQ in week 2 laten weer iets van groei zien.