De Beursberichten: tweede week op rij Aurora (NASDAQ:ACB) grootste stijger

Voor de tweede week op rij is Aurora de grootste stijger gebleken. Daar is wel een daling aan voorafgegaan.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 40

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 13,76 dollar waard na wederom een daling van 2,89%. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 13,18 dollar: een daling van 4,21%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van zo’n 4,88% naar 11,11 dollar. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 10,79 dollar: een daling van 2,88%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 8,34 dollar per aandeel waard. Vandaag staat het op 8,01 dollar: een daling van 3,95%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een stijging van maar liefst 12,14% naar 6,74 dollar per aandeel. Vandaag is het aandeel verder gestegen naar 7,35: een stijging van 9,05%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 5,60 dollar per aandeel. Vandaag is het 5,47 dollar waard: een daling van 2,32%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 6,13 waard na een daling van 3,46%. Het aandeel is sindsdien verder gedaald en staat nu op 5,66 dollar: een daling van 7,67%, ondanks de mijlpaal van 100 cannabiswinkels in Canada.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 2,31 dollar per aandeel. Vandaag is het 2,30 dollar waard: een kleine daling van 0,43%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Aurora (NASDAQ:ACB) wederom grootste stijger

Voor de tweede week op rij is Aurora de grootste stijger gebleken. Daar is wel een daling aan voorafgegaan. Zo was het aandeel van Aurora in juni bijvoorbeeld nog meer dan 10 dollar per aandeel waard. En niet vergeten: het was ooit 128 dollar per aandeel waard op zijn top in januari 2018 en oktober 2018, toen de legalisatie van cannabis in Canada inging.