De Beursberichten: stagnering van cannabis aandelen in week 26

Deze week op de beurs zien we eerder een stagnering of zelfs verlies ten op zichte van vorige week. Alhoewel de koers van Aurora aandelen wel iets is gestegen na de maatregelen.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 26

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 3,34 dollar waard na een daling van 5,11%. Een week later is het aandeel iets gestegen naar 3,50 dollar: een stijging van 4,79%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een stijging van 0,31% naar 3,21 dollar. Een week later is het aandeel iets verder tegestegen naar 3,31 dollar: een stijging van 3,11%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 2,80 dollar per aandeel waard na een stijging van 3,7%. Vandaag staat het op 2,76 dollar: een daling van 1,43%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 2,78 dollar per aandeel na een stijging van 2,2%. Vandaag is het 2,88 dollar waard: een stijging van zo’n 3,6%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 2,08 waard na een stijging van 1,46%. Het aandeel is sindsdien iets gedaald en staat nu op 1,95 dollar: een daling van 6,25%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 1,29 dollar waard na een daling van 4,44%. Een week later is het iets gestegen naar 1,37 dollar: een stijging van zo’n 6,2%. Recent besloot Aurora 12% van de werknemers wereldwijd te ontslaan.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,2227 dollar per aandeel na een daling van 10,92%. Vandaag staat het op 0,1963: een daling van 11,85%. Greenlane probeert dan ook het tij te keren door te proberen 30 miljoen te genereren.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Stagnering van cannabis aandelen in week 26

Deze week op de beurs zien we eerder een stagnering of zelfs verlies ten op zichte van vorige week. Alhoewel de koers van Aurora aandelen wel iets is gestegen na de maatregelen.