De Beursberichten: stijging zet door voor meeste aandelenkoersen

De stijging zet door voor de meeste aandelenkoersen, behalve voor Cronos Group en Village Farms. En het effect van de omgekeerde aandelensplitsing van Greenlane is zichtbaar.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 32

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een stijging van 19,02% naar 3,88 dollar. Een week later is het aandeel verder gestegen naar 4,06 dollar: een stijging van 4,64%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 2,92 dollar waard na een stijging van 19,67%. Een week later is het aandeel verder gestegen naar 3,29 dollar: een stijging van 12,67%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,1707 dollar per aandeel na een stijging van zo’n 14,56%. Vandaag staat het op 3,25: een enorme stijging dankzij een omgekeerde aandelensplitsing.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 3,42 dollar per aandeel na een stijging van zo’n 15,15%. Vandaag is het 3,03 dollar waard: een daling van zo’n 11,40%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 3,20 dollar per aandeel waard na een stijging van 13,47%. Vandaag is het 2,89 dollar waard: een daling van 9,69%, ondanks de bevestigde toewijzing en overname van wietexperiment teler Leli Holland.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 1,54 dollar waard na een stijging van zo’n 13,23%. Een week later is het verder gestegen naar 1,66 dollar: een stijging van zo’n 7,79%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 1,46 waard na een stijging van 0,69%. Het aandeel is een week later iets gestegen naar 1,47 dollar: een stijging van 0,68%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Stijging zet door voor meeste aandelenkoersen

De stijging zet door voor de meeste aandelenkoersen, behalve voor Cronos Group en Village Farms. En het effect van de omgekeerde aandelensplitsing van Greenlane is zichtbaar.