- Advertentie -
Home Cannabis Aandelen De Beursberichten: alleen maar verliezen in de laatste week van het jaar

De Beursberichten: alleen maar verliezen in de laatste week van het jaar

In de laatste Beursberichten van het jaar kunnen we alleen verliezen noteren. De logica daarachter is dat aandeelhouders aan het einde van het jaar hun aandelen verkopen om uit te cashen en in het nieuwe jaar weer in te kopen tegen lagere prijzen.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 52

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray was vorige week 2,90 dollar waard per aandeel na een daling van 14,45%. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 2,58 dollar: een verdere daling van 11,03%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 2,68 dollar per aandeel na een daling van zo’n 5,3%. Vandaag is het 2,49 dollar waard: een verdere daling van zo’n 7,09%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 2,41 dollar waard na een daling van zo’n 15,14%. Een week later is het aandeel 2,19 dollar waard: een verdere daling van zo’n 9,13%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 1,41 dollar per aandeel waard na een daling van 11,31%. Vandaag is het 1,24 dollar waard: een verdere daling van 12,06%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 1,46 waard na een daling van zo’n 3,31%. Het aandeel is een week later 1,39 dollar waard: een verdere daling van zo’n 4,79%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 0,9601 dollar waard na een daling van 13,51%. Vandaag is het 0,8467 waard: een verdere daling van zo’n 11,81%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,3200 dollar per aandeel na een daling van zo’n 28,9%. Vandaag staat het op 0,2850 dollar: een verdere daling van zo’n 10,94%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Alleen maar verliezen in de laatste week van het jaar

In de laatste Beursberichten van het jaar kunnen we alleen verliezen noteren. De logica daarachter is dat aandeelhouders aan het einde van het jaar hun aandelen verkopen om uit te cashen en in het nieuwe jaar weer in te kopen tegen lagere prijzen.

- Advertentie -

Exit mobile version