De Beursberichten: weg naar boven is ingeslagen, Aphria grootste winnaar

Na een paar wel heel deprimerende edities van De Beursberichten, is de weg naar boven ingeslagen.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Na een paar wel heel deprimerende edities van De Beursberichten, zou het tij deze week eindelijk zijn gekeerd? Het zou zomaar kunnen, op een gegeven moment zal de weg naar boven toch weer ingeslagen gaan worden.

De Beursberichten: week 11

Daarom kijken we wederom naar dezelfde vijf bedrijven als in eerdere edities van De Beursberichten: Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aphria (NASDAQ:APHA), Aurora Cannabis (NYSE:ACB) en Cronos Group (NASDAQ:CRON).

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Ten opzichte van vorige week is er eindelijk weer iets positiefs te melden als het gaat om de beurskoers van Canopy Growth. De weg naar boven is ingezet, maar daar was wel weer eerst een daling voor nodig. Vorige week was het aandeel 31,91 dollar waard, vandaag 35,07: een stijging van 9,9%.

canopy growth nasdaq:CGC CGC Nasdaq cannabis aandelen
Via Google

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Ook Tilray heeft de weg naar boven gevonden, alhoewel het ook eerst door nog een daling moest gaan na een piek boven de 30 dollar per aandeel. Vorige week stond het aandeel op 24,10 dollar, vandaag staat het op 27,47 dollar per aandeel: een stijging van bijna 14%.

Tilray Nasdaq:tlry nadaq tlry cannabis aandelen
Via Google

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aphria (NASDAQ:APHA)

Evenals Aphria. Vorige week was het aandeel 17,73 dollar waard. Maar na een piek, en een daling, staat het op winst ten op zichte van vorige week en is het aandeel 20,65 dollar waard: een stijging van maar liefst 16,46% ten op zichte van vorige week.

Aphria cannabis aandelen
Via Google

Klik hier om al onze berichtgeving over Aphria te lezen.

Aurora Cannabis (NYSE:ACB)

Je voelt het vast al aankomen: ook Aurora is iets gestegen ten op zichte van vorige week, maar zoals je in de grafiek ziet is dat wel pas na net zoals de hierboven beschreven bedrijven nadat ze door een daling zijn gegaan. Vorige week was het aandeel 9,85 dollar waard, vandaag 10,59: een stijging van 7,5%.

Aurora Cannabis ACB NYSE cannabis aandelen
Via Google

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

En jawel ook Cronos is iets gestegen ten op zichte van vorige week toen het aandeel op 9,73 dollar per aandeel stond. Nu staat het op 10,23 dollar: een stijging van 5,13%.

Cronos nasdaq:cron nasdaq cron cannabis aandelen
Via Google

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Grote winnaar: Aphria

Gebaseerd op de groei en op zichte van week 10, is Aphria in week 11 van De Beursberichten de ‘winnaar’ met 16,46%.

Cannabis Industrie Awards 2023