De Beursberichten: flinke verliezen op de beurs in week 47

Er zijn alleen maar verliezen te rapporteren ten opzichte van vorige week.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 47

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 13,60 dollar waard na een stijging van 3,66%. Een week later is het aandeel weer gedaald naar 11,87 dollar: een daling van 12,72%, ondanks de stunt met Uber in Canada en de wijzigingen aan het uitvoerend managementteam.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een stijging van zo’n 7,12% naar 12,34 dollar. Een week later is het aandeel weer gedaald naar 10,90 dollar: een daling van zo’n 11,67%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 8,31 dollar per aandeel waard na een daling van 3,26%. Vandaag staat het op 7,36 dollar: een verdere daling van 11,43%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een stijging van 11,13% naar 7,89 dollar per aandeel. Een week later is het aandeel weer gedaald naar 6,78 dollar: een daling van 14,06%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 5,55 dollar per aandeel na een daling van 1,64%. Vandaag is het 4,81 dollar waard: een daling van 13,33%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 6,88 waard na een stijging van 3,46%. Het aandeel is sindsdien gedaald en staat nu op 6,64 dollar: een daling van 3,5%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 1,73 dollar per aandeel na een daling van 2,26%. Een week later is het 1,32 dollar waard: een daling van 23,7%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Flinke verliezen op de beurs in week 47

Er zijn dus alleen verliezen te rapporteren ten opzichte van vorige week. Grootste daler is Greenlane, waarvan het aandeel al niet zo hoog stond. Maar ook de andere bedrijven kenden grote verliezen op de beurs.