Vijf wietproef aspiranten met locatie in gemeente Heerhugowaard

Er zouden vijf plannen voor een locatie voor het experiment gesloten coffeeshopketen zijn ingediend voor een totaal van acht locaties

Redactiehttps://cannabisindustrie.nl
Dit artikel is geplaatst door de redactie van cannabisindustrie.nl
- Advertisement -
Dutch Passion

Er bestaat een aardige kans dat er een legale wietexperiment kwekerij in de gemeente Heerhugowaard komt. Meerdere aspiranten zien het wel zitten om een kwekerij te beginnen in Heerhugowaard, liet Noord-Holland Nieuws gisteren weten.

In totaal acht locaties in Heerhugowaard van vijf wietproef aspiranten

Er zouden vijf plannen voor een locatie voor het experiment gesloten coffeeshopketen zijn ingediend voor een totaal van acht locaties. Deze zouden allen in het kassengebied Alton in Heerhugowaard liggen.

Afgelopen vrijdag 27 november kregen de initiatieven die een aanvraag hadden ingediend te horen of ze door waren naar de loting. De loting werd vrijdag aangekondigd voor morgen, 3 december.

Loting mogelijk uitgesteld

Toch kan het nog zomaar gebeuren dat de loting wordt uitgesteld.

Gisteren werd bekend dat de afgewezen wietproef aspirant Project C vandaag, 2 december, met een kort geding tegen de Staat der Nederlanden probeert om de wietproef loting van morgen, 3 december, uit te stellen.

Ook van een tweede afgewezen aspirant, Canbuiten, is bekend dankzij het Brabants Dagblad dat ze een kort geding hebben aangespannen.

Cannabis Industrie Awards 2021

Meer artikelen

Blijf cannabisindustrie.nl volgen

237VolgersVind ik leuk
702VolgersVolgen
529VolgersVolgen

Laatste cannabisindustrie nieuws

Cannabisindustrie.nl redactie

200 ARTIKELEN0 REACTIES
34 ARTIKELEN0 REACTIES
17 ARTIKELEN0 REACTIES
10 ARTIKELEN0 REACTIES