Het belangrijkste cannabisindustrie nieuws op een rijtje van week 53

Iedere week selecteren we voor de zondag het belangrijkste cannabisindustrie nieuws van de afgelopen week op een rijtje. Vandaag week 53.

0
belangrijkste cannabisindustrie nieuws op een rijtje
- Advertentie -
Cannabis Industrie Awards 2022

Wist je dat we ook een tweewekelijkse nieuwsbrief hebben?

Niet ingelote wietexperiment kwekers 7 januari met kort geding voor rechtbank

Negen niet ingelote wietexperiment initiatieven hebben collectief bezwaar gemaakt bij VWS omdat er volgens hen fouten zijn gemaakt bij de loting.

Er komt geen derde coffeeshop in Heerlen met wietexperiment op komst

De burgemeester denkt dat twee coffeeshops genoeg zijn voor de vraag in Heerlen, omdat in het wietexperiment toeristen niet welkom zijn.

Zuid Afrikaanse Cannabis Social Club wil via rechtsgang legalisatie afdwingen

The Haze Club kreeg een inval en wil nu via een rechtsgang naar het Hooggerechtshof afdwingen dat Cannabis Social Clubs een oplossing zijn voor mensen die niet zelf willen of kunnen kweken.

De beurs van Tel-Aviv lanceert de TA-Cannabis Index

De Tel-Aviv Stock Exchange (TASE) kondigde deze week aan in een persbericht de lancering van een nieuwe index die aandelen zal omvatten van cannabisindustrie bedrijven, onder de Biomed Sector.

Studie: cannabisgebruik gaat niet gepaard met een verhoogd risico op kanker

Onderzoekers meldden dat degenen die cannabis gebruikten “minder kans hadden om SPC te ontwikkelen” in vergelijking met niet-gebruikers.

NORML roept Joe Biden op te houden met Drug Czar aanstelling

Joe Biden was een van de 87 senatoren die in 1988 stemden voor de oprichting van een Drug Czar (Office of National Drug Control Policy). Nu wil NORML dat hij het ongedaan maakt.