Cannabis Industrie Podcast #23 met Lisa Lankes

De eerste Cannabis Industrie Podcast van het jaar 2021 met Lisa Lankes. Lisa is de eigenaresse van coffeeshop Pink in Eindhoven en bestuurslid van stichting Maatschappij en Cannabis, bekend van de Cannabis Kieswijzer.

0
cannabis industrie podcast
- Advertentie -

De Cannabis Industrie Podcast is een wekelijkse podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. Vandaag Lisa Lankes. De voertaal is over het algemeen Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. De podcast komt online iedere week op maandag.

Aflevering 23 met Lisa Lankes

Nb: Er waren wat problemen met de audio waardoor er wat geknipt is en hervormingen zijn te horen, maar de essentie en de inhoud is aanwezig. Excuses daarvoor.

Over Lisa Lankes

Lisa is de eigenaresse van coffeeshop Pink in Eindhoven en bestuurslid van stichting Maatschappij en Cannabis, bekend van de Cannabis Kieswijzer.

In 2019 was Lisa ook te horen bij de High Tea Potcast.

Besproken in deze podcast

Lisa over het Experiment Gesloten Coffeeshopketen, het ingezetenen criterium, schaarste vergunningen, Roermond, Helmond en de perikelen rond de vorige burgemeester, toch geen tweede shop in Helmond, meer coffeeshops aanstaande in Eindhoven, niet ingelote wietexperiment kwekers 7 januari met kort geding voor rechtbank, ervaring met corona als coffeeshophouder, sociale functie van de coffeeshop (gaat afhaal blijven?), de tabaksvrije coffeeshop, de Dynavap vaporizer, de Cannabis Kieswijzer, de Nationale Cannabis Krant, het CDA en banenverlies door de wietproef.

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.